mesiac
Štvrtok, 25.4.2024
Meniny má Marek

Astrológia a horoskopy - 

EMOCNY CHLAD

neznámy
neznámy | 21.9.2014 18:10
To si pekne napisala...
Zas co sa mna tyka, tak ja by som mohla o sebe napisat, ze som egosta... A dalej poslednu dobu poznam uz iba hnev (nie nenavist) a doslovne zurenie a likvidovanie ( napr. ked sa mi niekto postavi do cesty, ci mi chce v niecom branit...)
Pocit radosti, lasku, "motýliky v bruchu", alebo taky smutok, ked az na hrudi zviera uz nepoznam... Vsetko je fuc... Ostalo mi velke nic... :-)

Neviem kde mam zacat, co mam urobit, na com mam presne pracovat, ked neviem sama co sa so mnou deje... No mam v tom riadny zmätok... Ale jednoznacne by som chcela, aby sa to napravilo...
neznámy
neznámy | 21.9.2014 18:37
Rozumiem, vlastne presne viem, čo prežívaš. Egoizmus je úplne normálny, všetci sme egoisti. Len u niektorých ľudí to nadobudne tak trochu nezdravých rozmerov. To je spôsobené práve tými spomínanými zraneniami, ktoré majú na svedomí aj citový chlad/hlad. Niekto ti v živote priveľmi ublížil, vypestoval pocit, že nie si dobrá taká aká si, prípadne, že si zlá nech si akákoľvek. Po istom čase tomu človek začne vzdorovať tým, že si to svoje ubolené doráňané maličké ego začne ofukovať, pestovať, ale jediný výsledok je frustrácia. A to môže trvať. Niekde v tom čase si ale človek uvedomí, že to takto skrátka nejde, už nevládze. Asi tam niekde si. A práve tam je nádej na zmenu. Tiež som v tomto štádiu. Neustále si pripomínam, že nech sú moje pocity akokoľvek zlé, mám na ne plné právo, zrejme je nutné si ich "odžiť" a napriek nim alebo skôr aj vrátane nich ako súčasť mňa, sa skúšam naučiť sa spomínanej sebaláske.
neznámy
neznámy | 21.9.2014 18:39
A ten zmätok, hmmm, večný spoločník :)
neznámy
neznámy | 13.12.2015 09:45
Podnetná debata, možno bude niekoho zaujímať ...........
(na margo testu rozum versus city z 12.12.2015 16:00 v téme Test od fleury)
Stránka:
< 4 5 6
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...