mesiac
Streda, 24.4.2024
Meniny má Juraj

Astrológia a horoskopy - 

Dvojičky

Aiwi
Aiwi » nikav | 4.6.2017 23:58
A čo potom genetika? Ak boli dvojvaječné, tak by sa to mohlo vysvetľovať.
neznámy
neznámy » nikav | 5.6.2017 08:18
Aj si poznala ich časy narodenia a s akým časovým odstupom sa narodili?
V nejakej diskusii bol už spomenutý prípad dvojičiek, tuším jednovaječných, ktoré sa narodili iba pár minút po sebe, ale jedna má ascendent v rakovi a druhá v levovi.
A to teda je poriadny rozdiel. :-)
nikav
nikav | 5.6.2017 09:35
Na tvoju otázku poviem, že numerologia nepracuje s presným časom narodenia. Poznám, ako je niekedy pri určovaní ascendentu dôležitá každá minúta. Astrológ prišiel u môjho syna to, že čas napísaný v pôrodnicou nesedí, lebo podľa neho by mal asc. vo Váhach a bolo potrebné posunúť čas o nejaké minúty. /Malo to vplyv aj na hlasné osi./
Astrológ bol veľmi vnímavý, keď som v úvodnom pohovore spomenula, že syn je vysoký a má talent na reči. Podľa tejto skutočnosti usúdil, že sa musel narodiť skôr /čas narodenia nezapísovali pri prvom nádychu. ale nakoniec, keď spisovali dokumenty o priebehu pôrodu/, čo zapadá do znamenia Panny. Potvrdením správnosti tohto úsudku bolo, že po mne rodila moja zmáma dvojčatá chlapcov a obaja sú nízki a cudzie reči
nie sú pre nich dôležité.
Numerológia astrológii neodporuje, aj v poslednej vete príspevku som to spomenula.
neznámy
neznámy » nikav | 5.6.2017 09:42
Aj ja som taký prípad, podľa úradných zápisov by som mala mať ascendent už v rybách, ale nesedí to ani cez môj vzhľad ani cez rektifikáciu. Takžže mám ascendent vo Vodnárovi podľa času, o ktorom bola moja mama presvedčená, že je správny. :-)
Numerológiu nespochybňujem, len sa ňou nezaoberám, tak neviem.
nikav
nikav » Aiwi | 5.6.2017 09:42
Máš pravdu. Tí chlapci, čo spomínam v predošlom príspevku, sa na seba nepodobajú, jeden je na mamu a druhý na otca, majú aj veľmi rozdielne záujmy. Mali aj rozdielnu imunitu, ten "mamin" býval v detstve často chorý.
nikav
nikav | 5.6.2017 09:46
Môžem ale povedať, to rozhranie ascendentov je u syna cítiť, lebo sa často prejavuje ako Váha.
nikav
nikav | 5.6.2017 09:52
Vydajom môžeme získať do mriežky číslo, ktoré nám pôvodne chýbalo - ako to bolo aj u mňa. :) Aj preto som si to priezvisko nechala aj po rozvode.;)
neznámy
neznámy » nikav | 5.6.2017 09:53
Tak to ja som hotová stelesnená schizofrénia, lebo mám na rozhraní aj slnko medzi rybami a baranom. :-D
Ale mladší syn je blíženec s ascendentom kdesi na nule medzi blížencami a býkom, teda astroprogramy mu väčšinou počítajú ascendent už v býkovi. U neho sa ten ascendent úplne na začiatku býka prejavuje dosť aj vo výzore aj v správaní, keby bol čistý blíženec s ascendentom v blížencoch, pôsobil by úplne inak.
neznámy
neznámy | 6.6.2017 07:55
Aj mne sa zdá , že som taka miešanka ASC . aj strelca aj škorpióna, znamenie som Váha :) keď pozerám na dsc. tak v mojom živote sú len Blíženci to by sedelo na asc. strelca ale povahovo viem niekedy ublížiť mojou poznámkou presne tam kde treba, aj keď ja to tak nevidím ./ jed škorpióna / Z váh mám zase dar vedieť čo je pekné a nerada sa hádam .Takže ozaj neviem ktoré znamenie je u mňa v prevahe :)
neznámy
neznámy | 6.6.2017 11:50
ano každý má svoji funkci, jeden jako popelář, druhý jako prezident, oba mají být užiteční společenství, v němž své funkce zastávají
neznámy
neznámy | 6.6.2017 13:50
Netvrdím že popelář má být nespokojený či prezident se má vyvyšovat.
Mluvím jen o hierarchickém uspořádání v rámci řádu.
Hierarchické uspořádání společnosti například říká že žena je ve společnosti výše postavená než muž. I proto jí dává přednost.

V oblati živlů.
Vzduch zastupuje intelekt, ten vládne hmotě, ale užívá i oheň. Proto lidé s převahou živlu země obyčejně zastávají společensky nižší postavení. Což neznamená že kopáči a popeláři nejsou zapotřebí a nemají své míso. Ale ve společnosti nerozhodují. Mají významově nižší postavení.
neznámy
neznámy | 14.6.2017 00:35
Hele,tak ja znam jenom troje dvojcata:Da vsech 6 jich ma Slunce v Blizencich!Jo a vsichni jaou zplozeny klasicky.:)
neznámy
neznámy | 14.6.2017 08:16
mať dvojičky musí byť fajn :)
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...