mesiac
Štvrtok, 18.4.2024
Meniny má Valér

Astrológia a horoskopy - 

Dobrý deň

neznámy
neznámy | 10.7.2014 17:37
Rád by som sa poradil :D v akom zamestnaní by som sa najlepšie uplatnil alebo ktoré by bolo najvhodnejšie.Mám síce veľa záujmov ale neviem sa stále pevne rozhodnúť.Keby bol niekto ochotný a mrkol sa na to budem mu/jej veľmi povdační. :D Moje dáta 7.1.1998 narodený v Bratislave 13:05 miestneho času.Dakujem ze každú odpoved vopred.
neznámy
neznámy | 10.7.2014 17:50
á šetřivý kozoroh -LOL-
ty bys byl do kontrolingu -YES-
neznámy
neznámy | 10.7.2014 17:55
Takže ako menežér :D nič viac?
martinbd
martinbd | 10.7.2014 17:57
Zdravím, tak len v skratke, všetky planéty máš nad obzorom, čo značí veľký záujem o veci verejné (v protiklade k veciam súkromným) o vonkajší svet (v protiklade k vnútornému svetu). V horoskope prevláda obsadenie vzdušných znamení planétami, čo by malo dať sociálne zručnosti, prácu s myšlienkami, informáciami. Tiež za zmienku stojí, že Slnko s Mesiacom sú v zemských znameniach, čo dáva dobrý zmysel pre prax, realitu, konkrétne veci. Pevné znamenia sú tiež silne obsadené, takže možno rátať aj s húževnatosťou a vytrvalosťou. Celkovo, v desiatom dome, ktoré je domom kariéry je zhluk planét vo Vodnárovi, Vodnár je nadaný buď v sociálnej oblasti, alebo niečo ako novátor, vedec. V horoskope, zdá sa, dominuje planéta Urán, ktorá ovláda zvyšok horoskopu.
Predpokladám teda, že sa kariéra bude točiť okolo tejto planéty, ktorá symbolizuje všetko originálne, pokrokové, šokujúce, revolučné, náhle, nečakané. Uplatnenie by teda mohlo byť v práci s ľuďmi, alebo v práci vo vedeckej oblasti, alebo v oblasti výpočtovej techniky, jednoducho práca s niečím originálnym, pokrokovým, revolučným, ... atď ako som už spomenul.
neznámy
neznámy | 10.7.2014 18:15
nó když budeš takto neskromný, tak to brzo dopracuješ až k lopatě. to se u saturňáků často stává. proto to bývají často i horníci.
neznámy
neznámy | 10.7.2014 18:21
Dakujem za vysvetlenie :D a skromnost by neuškodila to je pravda.Kolega v predošlej odpovedi vysvetlil toho urána :D Mal som na to podozrenie.
neznámy
neznámy | 10.7.2014 18:41
musím tě zklamat. on to má naštudované z knihy o tom jak nakonec všechno dopadne dobře. ale realita je trošičku jiná. ale to sám zjistíš. až půjde do tuhého. třeba o peníze anebo tak něco. Na to jsou kozorozi obzvlášť hákliví. A to nezměníš jen tím co si řekneš nebo dáš za předsevzetí. To vyžaduje cestu zkušenostmi. -YES-
neznámy
neznámy | 11.7.2014 14:21
:) kozorozci a panny su vzdy ti posledni, co v bare vytiahnu penazenku (aj za vlastnu utratu)
neznámy
neznámy | 11.7.2014 15:01
To je blbosť, kozorožci a panny len neradi vyhadzujú peniaze na lacné šmejdy...a to je rozdiel, radšej si doprajeme niečo kvalitné aj keď je to drahšie. :)
neznámy
neznámy | 11.7.2014 17:49
to jsou dvě úplně rozdílné věci. daredevil neříkal že kozorozi a panny pijou patok.
říkal jen to že mají zvýšenou citlivost pro nákupní bolest. a s tím souhlasím.
odsledoval jsem u sebe, zajímavé je, že když se mi někdy stane náhodou u pokladny že nevydám přesně, vždycky v můj prospěch :-) nechtíc... ale na druhou stranu přeplatky pokladní vždycky vracím.

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...