mesiac
Piatok, 19.4.2024
Meniny má Jela

Astrológia a horoskopy - 

Direkcne Slnko v opozicii na nativnu Lunu a zaroven direkcna Luna v opozicii na nativne Slnko...

neznámy
neznámy | 10.2.2015 12:32
Mate niekto skusenost s touto kombinaciou... Ako by sa to mohlo prejavit?
neznámy
neznámy | 11.2.2015 22:44
prsne túto konšteláciu som už videl u jedného kaoša, ale ťažko to vytiahnuť ako samostatný aspekt. vždy treba brať do úvahy minimálne domy. videl som to v opozícii rovno na osy IC-MC. luna bola na MC v radixe a progresívne slnko na IC. okrem ostatnýh aspektov, ktoré s tým súviseli riešil biznis. významné opozície hovoria o určitých vrcholoch. myslím, že on mal veľmi zlý vnútorný prístup k biznisu čo som ho poznal a zlikvidoval nie len seba ale aj svoju rodinu (IC). tento vrchol sa zrejme manifestoval aj cez takéto zrútenie existencie.

postavenia slnka s lunou sú mimoriadne dôležité, ak nie najdôležitejšie. to sa týka progresií a radixu

treba sa snažiť pochopiť a precítiť symboliku slnka a luny a premietnuť to do konkrétneho horoskopu, že v čom, ako, kde a skrze čo sa budú tieto psychologické funkcie aktivovať
neznámy
neznámy | 11.2.2015 22:58
Progresivne Slnko mi sedi rovno na MC a je v opozicii na nativnu Lunu na IC... Progresivna Luna v 3. dome (placidus 2. dom) je v opozicii na nativne Slnko v 9. dome (placidus 8. dom)... Musim si to este raz pozriet, ked pridem domov... Aj ja mam teraz nieco rozbehnute, ale tyka sa to skor mojej zaluby... Ale neviem, ci by sa to mohlo nejak "dotknut" mojej rodiny...
Dakujem...
neznámy
neznámy | 12.2.2015 09:40
tak to je sila také progresie.
to nemôžeš brať podľa jedného príkladu. to bol špecifický prípad. rodina ho podporovala a vsadila naňho celý majetok. bola tam prepojená kariéra s rodinou, ktorá vyživovala jeho ciele. slnko, zdroj energie a života mu žiarilo zo 4. domu (IC) do premenlivej a nestálej radixovej luny na MC v rakovi.

u teba by možno mohlo ísť o priaznivo naklonené autority, prípadne otca.

pri opozícii je svetlo vrhané kolmo/ostro/priamo na lunu ako na premietacie plátno. pri priamom svetle sú ostré aj tiene a najlepšie je to vidieť pri zatmení mesiaca. zatmenie mesiaca je vlastne dokonalý spln. človek sa musí pozrieť do očí svojmu tieňu a uvedomiť (slnko) si ho. je to moc abstraktné, ale dostávajú sa do jednoty vedomé a nevedomé zložky osobnosti.
ty to máš rovno na tej istej osy, len opačne a momentálne zosilnené aj progresívnou lunou
neznámy
neznámy | 12.2.2015 10:01
možno by sa oplatilo vyskúšať tú pránickú výživu ;)
neznámy
neznámy | 12.2.2015 12:14
To preto som sa priklonila k tomu prikladu, lebo co chvila budem mat aj Uran na IC... -PUH-

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...