mesiac
Štvrtok, 28.3.2024
Meniny má Soňa

Astrológia a horoskopy - 

Direkcna Luna - prechod cez ASC

neznámy
neznámy | 26.1.2014 12:12
Za mesiac dva mi direkcna luna dorazi na radixovy ASC, vytvori konjunkciu s ASC, prejde z 12. do 1. domu a prejde z Leva do Panny.

Zazili ste? Ako ste prezivali? Co sa Vam zmenilo v zivote?

Vdaka za postrehy, eq.
neznámy
neznámy | 26.1.2014 12:32
Svoj vlastny si nepamatam, videl som par cudzych v poslednom case. V zasade by som to moc neriesil pokial je ten aspekt osamoteny. Mesiac je aj v direkciach receptivna planeta, sama nic moc nerobi. Takze pokial nemas v tom istom obdobi sprievodne aspekty bude sa jednat o tematicky aspekt. Presun pod obzor k vecsej introverzii. V prvom dome pocinajuc trebars ako vecsi zaujem o svoje telo, vzhlad, image. Takymto sposobom tento aspekt moze zmenit vztahy s cudzimi ludmi, kedze clovek sa moze zaujimat viac o seba na ukor vztahov. Intenzita a zaber zavisi od sprievodnych aspektov, ak ziadne nie su nic vyrazne nepocitis.
Druha vec je ze prechod Mesiaca cez radixovu osu nie je az taky silny vplyv. Jak vravim je to receptivna planeta a prechadza receptivnym bodom. Je to skor o zmene tem, zmena pocitu. A pritom treba brat do uvahy aj direkcny Asc a domy, ktore sa hybu vpred a ten direkcny Mesiac bude niekde v 11. alebo 12. direkcnom dome.
neznámy
neznámy | 26.1.2014 13:15
Vdaka, no osamotena ta dir. Luna nebude isto, lebo sa postavi aj do konjunkcie s direkcnym Merkurom a spolocne vytvoria kvadrat na direkcny neptun (aj radixovy zaroven)... tak uvidime. Akurat mi dobehol neptun v kvadrate na neptun a zase ten neptun, uz mi lezu na nervy tie uvedomovacky a podobne neptunske haluze :/

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...