mesiac
Štvrtok, 25.4.2024
Meniny má Marek

Astrológia a horoskopy - 

direkcie vo vzťahoch

neznámy
neznámy | 25.1.2017 21:58
vyskum dopadol nadocakavane dobre... je to jedna z najlepsich (a podcenovanych) technik v synastrii.... ak chces posudit atmosferu vo vztahu, tak pozoruj v kombine direkcie a tranzity na kombin a tiez progresivnu synastriu (ta hovori o tom ako su v urcitom casovom useku kompatibilny dvaja ludia...)... ak poznas horoskopy obidvoch ludi, tak ked pouzijes tieto techniky plus dajme tomu tranzity, ci direkcie na ich radixy, tak je mala sanca, ze sa pri vyklade pomylis...
neznámy
neznámy | 26.1.2017 00:10
Dakujem ;)
neznámy
neznámy | 26.1.2017 08:03
Super, to sa teším. :)
neznámy
neznámy | 26.1.2017 08:47
Ahoj Rudi, ako sa daju v kombine pozriet direkcie?...
neznámy
neznámy | 26.1.2017 09:48
Dúfam, že si to pamätám dobre, nedávno sme sa na zverokruhu o tomto bavili. len si nepamätám názov témy. -CONFUSED-
Takže...malo by to byť tak, že si dáš vypočítať partnerský horoskop a potom si zvolíš napravo možnosť - Relativ. Vypočíta ti relativ, čo je kombin horoskop. Nad kolieskom máš údaje muža, ženy a pod tým oranžovými písmenkami údaje pre relativ. Na tie klikneš a si v relativ horoskope. Bude ti tam písať mesto Praha, ale s tým nič nerob, neprepisuj nič, údaje sú správne. No a potom už zase vyberaj z možností vpravo. Sú tam na výber tranzity, direkcie a solár.

Tak som to našla.
http://www.zverokruh.sk/forum/astrologia-horoskopy/kombin/
neznámy
neznámy | 26.1.2017 22:21
:)ďakujem-FLOWER-
neznámy
neznámy | 27.1.2017 22:44
Rudi... Nov v progresívnej synastrii jednotlivca , tak o tom sa tu už popísalo dosť, myslím čo znamená a tak...osobne ho budem mať začiatkom februára roku 2019.
Priateľ ho bude mať taktiež v roku 2019,o kúsok neskôr a to v máji... myslela som, že aká náhoda, že?:) ...ale keď som sa pozrela do direkcií nášho relativ horoskopu, tak som onemela...bude to začiatkom februára 2019, skoro presne na deň s tým mojim.
Skúsiš mi vysvetliť význam takéhoto Novu?
:)
neznámy
neznámy | 27.1.2017 23:18
tam nie je co vysvetlovat-PUH- bud novy zaciatok (spolocne byvanie, svadba a podobne) alebo ukoncenie vztahu, kde sa kazdy vyberie svojou cestou...
neznámy
neznámy | 28.1.2017 11:20
Neviem, ale myslím si že to nebude ani jedno ani druhé:)...ten direkčný nov sa udeje na 9-10 stupni škorpióna a Sabiansky symbol znie:Společná večeře spojuje staré kamarády. Klíčová poznámka: Svrchní tóny lidských vztahů založené na společné práci a nebo zkušenostech. Klíčové slovo: Cena kamarádství. Výklad: Kde se tento symbol objeví, zdůrazňuje, aby byly posíleny linky, které spojují člověka s ostatními, s nimiž sdílel, nebo by mohl sdílet životní zkušenosti.
Napadlo ma pri tom jediné...už raz som to tu písala a neviem veru kto toto povedal, len sa to vo mne nenormálne zakorenilo." Dve veci by som nevymenil za nič na svete. Nebo plné hviezd a najlepšieho priateľa":)
neznámy
neznámy | 28.1.2017 11:52
aj to je jedna z alternativ direkcneho NOVU....vztah sa pretransformuje na priatelstvo:)
neznámy
neznámy | 29.1.2017 01:17
Tak schvalne som na to mrkla ze ako je to "u nas" v kombine na tie direkcie a v ten den ked sme sa spoznali bol na nase komb.narodeniny a este k tomu sme mali v direkciach aj konjukciu mars venusa slnko nahoda? -HEART-
neznámy
neznámy | 10.2.2017 09:33
Rudi, mám na teba otázku. Direkčný nov v relative nastáva, keď sa direkčné slnko a direkčná luna dostanú na to isté miesto, na nejaký stupeň, takže dôležitý je aj sabián tohto novu, pretože predostiera tému na ďalšie obdobie.
Ale čo je to, keď sa direkčná luna dostane na slnko v relative?
Tam vlastne ide o to, že slnko v relative jeho stupeň vyjadrujú cez sabiány sebavyjadrenie tohto vzťahu, akoby šlo o osobu, ktorá sa vzťahom symbolicky vytvorí. Takže v tom momente, keď na ten stupeň dorazí luna, akoby sa tento zmysel vzťahu ešte zvýraznil cez nejaké okolnosti a podobne?
Tiež je to v istom zmysle novolunie a malo by mať nejaký dopad na vzťah.
Viem, že ty toto sleduješ, tak keby si napísal nejaké poznatky, alebo svoj názor.
Ďakujem. :)

Inak ešte k téme.
V relative mňa a môjho muža došlo k novoluniu v roku 2000. Sabiánsky symbol tohto novolunia je veľmi veľmi výstižný a skutočne predznamenal nasledujúce obdobie, dokonca aj časovo veľmi presne.
Takto z odstupu sa to dá dobre pozorovať. nedám dopustiť na sabiány, skutočne majú silnú výpovednú hodnotu. :)
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...