mesiac
Štvrtok, 25.4.2024
Meniny má Marek

Astrológia a horoskopy - 

dieta v horoskope muza

neznámy
neznámy | 30.11.2015 14:38
Tak "pracuju na nalezení narození " dítěte v horoskopu, ale nenalézám žádný s p o l e č n ý bod v jednotlivých horoskopech. - Takže, když se někdo zeptá, kdy budu (můžu) mít dítě, dá se mu vůbec odpovědět jinak, než možná, že v roce 17, nebo 18 atd. ?
Prosím vás, když se podíváte na narození svých dětí, vidíte tam něco jednoznačně signifikantního?:)
martinbd
martinbd | 30.11.2015 16:42
To čo ja mám odpozorované z praxe, tak to zvykne byť napríklad tranzit pomalej planéty na signifikátora detí, teda Luna (u ženy), vládca 5. domu, planéty v 5. dome, alebo od neho, ak je to pomalá planéta.

Ale aj pomalá planéta v aspekte na hlavú os, pretože to znamená veľkú zmenu v živote, poznám aj prípad, že Pluto v kvadratúre na ASC, ale tá výchova je potom náročnejšia a tie okolnosti narodenia sú tiež podivné.

V sekundárnych direkciách tam môže byť aj Venuša, napríklad známa vec, Slnko konjukcia Venuša, či už direkčné Slnko, alebo Venuša. Tiež v sekundárnych direkciách Venuša a Slnko v harmonickom aspekte na hlavnú os a samozrejme harmonické direkcie na signifikátorov 5. domu a na Lunu, alebo od signifikátorov 5. domu.

Potom na tento účel by mali byť špeciálne dobré primárne direkcie, ale zatiaľ ich v tomto smere nemám tak prebádané, ale mali by to byť direkcie Slnka, Venuša a Jupitera harmonické na hlavné osi a možno aj vládca 5. domu, prípadne aj 11. domu.

Ale určite by som skúmal aj solárny horoskop, napríklad ASC soláru v 5. alebo 1. dome radixu, alebo Slnko v 5. dome soláru, alebo viacero planét v 5. dome, najlepšie Jupiter, Venuša, ale možné sú aj iné veci.

Ale veľmi dôležitá vec je, posúdiť najprv radix. Ak má napríklad niekto Saturna v 5. dome, alebo Mesiac v disharmonickom aspekte na Saturn v ženskom horoskope, alebo aj iné veci, tak tam aj dobré a silné veci nemusia vôbec fungovať. Ale poznám prípad Mesiac v Rybách (plodné znamenie) v 5. dome, trigon Slnko, síce opozícia Jupiter ale to nevadí a deti sa rodili pri tranzite Neptún trigon Mesiac 3 v rade :). Lebo však Neptún ako vládca 5. domu, Mesiac v 5. dome a navyše Mesiac u ženy, takže to bol taký jednoduchý prípad.

Ideálne je preskúmať radix oboch potencionálnych rodičov.
Ešte poznámka, prvé dieťa je podľa mňa najdôležitejšie, druhé a ďalšie tam už v horoskope nemusia byť také viditeľné.
Problém je tiež v tom, že je rozdiel dieťa nechcené, dieťa ako problém a dieťa ako niečo očakávané, dieťa ako radosť, splnenie snov, takže aj to treba brať do úvahy.
neznámy
neznámy » martinbd | 30.11.2015 17:45
Děkuju Ti.:) Nevíš prosím Tě, jaký bych si mohla stáhnout na Windows 10 program? Mám Z7 a zdá se mi, že je to nějak posunuté.
- Jinak, co píšeš, je na mne složité, vypsala jsem si tranzity, solár a nezdá se mi tam k vidění nic příznivého. (27.3.85, 14.30). Budu pokračovat. - Asi na mě špatně působí wifi:D, nebo jsem prostě tupá.
martinbd
martinbd | 30.11.2015 17:56
neviem, ja mám linux, ale skús si stiahnuť Zet 9, ja mám zakúpenú vyššiu verziu, takže sa tam dajú robiť aj sekundárne direkcie, ale myslím že na windows je aj starfisher.

No dátum s časom bez miesta narodenia nie je použiteľný.
neznámy
neznámy » martinbd | 30.11.2015 18:02
Starfisher by mi měl stačit, ale nevím, jestli půjde na ty 10. Už jsem s nima měla několik problémů. Místo narození mám, je to Benešov. Dám si už dnes oraz, opravdu tupá hlava, jako ten natupírovanej pudlík, co mi vyšel. Díky, Martine.:)
martinbd
martinbd | 30.11.2015 18:14
ale pre ten dátum, čas a miesto to vyzerá dobre. Však je tam Slnko konjukcia Venuša v sekundárnych direkciách, Merkúr sextil Jupiter, Jupiter vládca 5. domu, tranzity: Pluto trigon MC (síce bolo by potrebné overiť čas narodenia) a ešte aj Neptún sextil Mars, Jupiter tam bude dlho trigon MC (ale zasa overiť čas) a Saturn trigon Jupiter, Jupiter vládca 5. domu tam bude. Solár neviem, lebo to závisí od toho, kde ten človek strávil narodeniny.
neznámy
neznámy | 30.11.2015 18:37
Ak sa pozriem na narodenie mojej prvej dcéry, tak mi práve tranzitovali piatym domom pomalé planéty Urán aj Neptún. Neptún som mala v trigóne na Mars, Jupiter bol v sextile na lunu (natívne v Rybách).

Pri dátume približného počatia som nemala veľa aspektov, možno len pluto sextil pluto, ale netuším, či to s mojím tehotenstvom súviselo. A pretrvával tranzit Uránu a Neptúna cez piaty dom.
neznámy
neznámy | 30.11.2015 21:21
skus sa mrknut, ci nebol nejako aktivovany tvoj midpoint luna/venusa...ci uz radixovy alebo direkcny... to by ma fakt zaujimalo-PUH-
neznámy
neznámy | 30.11.2015 23:02
No mám natívny midpoint slnko/luna v blížencoch 13 45´ - jej slnko pri narodení je v blížencoch 22 47´. Zvláštne je to, že ona má midpoint v panne 3 47´(teda v mojom slnečnom znamení 0 28´ ). Neviem o midpointoch absolútne nič, len to, že sú niekde v strede medzi slnkom a mesiacom, takže ak chceš, napíšem ti dátumy do správy a určite z toho vyčítaš oveľa viac.
neznámy
neznámy | 30.11.2015 23:05
nemal som na mysli midpoint slnko/luna ale skor midpoint luna/venusa, tomu sa hovori, ze je matersky:) ak chces, napis mi do spravy udaje...
Magnician
Magnician | 12.7.2018 16:41
veľmi by ma zaujímala akákoľvek rada z tejto oblasti,,pekne prosím ak niekto vie poradiť,,teraz neviem,že či treba brať tranzity na ne alebo konjunkcie
Stránka:
1 2 3
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...