mesiac
Piatok, 29.3.2024
Meniny má Miroslav

Astrológia a horoskopy - 

Dieťa a práca v horoskope - Radixe

moon_sun_stars
moon_sun_stars | 15.4.2014 13:32
Ahojte,
ja neznalá astrológie. Prosím kde nájdem vo svojom horoskope kedy budem mať dieťa ak osa naň pripraviť.
A tiež práca. Kde nájdem a čomu sa venovať.
A moje zdravie, kto tomu rozumie nech mi to vysvetlí ;-)
Ďakujem
mss:)
martinbd
martinbd » moon_sun_stars | 15.4.2014 15:02
Ahoj, tak na to dieťa by bolo dobré pozerať tranzity a direkcie na planéty ktoré ovládajú tvoj 5. dom (deti), teda planéty v 5. dome alebo vládca 5. domu, alebo možno aj Mesiac (materstvo).

Čo sa týka práce, tak treba brať celý horoskop, všetky vlohy, vlastnosti, ale potom hlavne 10. dom - povolanie, 6. dom - práca každodenná, prípadne 2. dom - financie.

Ohľadom zdravia je celý astrologický smer, to nie je zasa tak jednoduché, ale taký základ je vlastne ascendent - fyzické telo, 6. dom - choroby, 12. dom - chornické choroby, 8. dom - smrť. Mesiac a Slnko.
Dobre si je ujasniť, ktorú časť tela ovláda ktoré znamenie, prípadne planéta a ako jednotlivé planéty pôsobia. Tak napríklad Blíženci ovládajú ruky. Mars vysušuje, páli. Napríklad niekto kto má Mars v Blížencoch ako vládcu 1., alebo 6. domu, môže mať suché ruky.
Každopádne aj keď niečo v horoskope nájdeš ohľadom chorôb, tak sa nemusia prejaviť, závisí od toho, ako ten človek žije. Ideálne je mať diagnózu do lekára a horoskop to už len dá do vzťahu zo životom toho človeka. Dôležité je poznať aj čas kedy sa choroba prejavila.
moon_sun_stars
moon_sun_stars » martinbd | 15.4.2014 16:07
No, mudrejšia z toho nie som lebo ja som totálny antitalent v astrologii -CONFUSED-
martinbd
martinbd » moon_sun_stars | 15.4.2014 18:40
Ok, asi treba vyjsť z toho čo vieš ...,alebo skús poskytnúť dáta, ak ti nevadí ich verejne zdielať a možno sa k tomu niekto vyjadrí ...
Dogi
Dogi » moon_sun_stars | 17.4.2014 16:47
Ahoj. Príchod bábätka môžu ukazovať rôzne konštelácie....závisí to od toho, ako to žena vníma a prežíva. Treba sledovať aj tranzit Jupitera a Saturna. Mne Saturn tranzitoval 5.dom v čase tehotenstva aj ranného materstva...prináša to potrebu koncentrovať sa na deti (okrem iného) a potrebu prijať zodpovednosť v tejto oblasti, atď. Jupiter mi v roku narodenia dieťaťa prejde cez ascendent a Lunu (stojí na asc) čo prináša rozvoj osobnosti a súkromného života, citov, aj prírastok na váhe často, pocit šťastia atď. Zároveň k tomu prebehli aj iné tranzity, napr. Urán tranzitujúci 10.dom mnoho aspektov, Neptún 8.dom tiež, atď... Niekedy materstvo a nástup na materskú dovolenku môžu sprevádzať napäťové aspekty v súvislosti s prácou. Možností je ale veľa. Nie vždy to musia byť len príjemné aspekty. V direkciách sledovať Lunu, možno aj Slnko a Venušu. Mne Luna šla 5.domom pred tehotenstvom a 2/3 tehotenstva, teraz je v 6.dome čo je dom, ktorý okrem iného zodpovedá za každodennú rutinu a to je oblasť, ktorá príchodom bábätka prejde zmenami. Slnko a Venuša mi vytvárali postupne sextily na Jupiter a prejdú cez asc a Lunu onedlho.
Dogi
Dogi » moon_sun_stars | 17.4.2014 16:51
Predpoklady na prácu, talenty a prípadné dispozície na choroby treba posudzovať podľa celého horoskopu...asi urobíš najlepšie, keď si dáš vypracovať horoskop narodenia u skúseného astrológa.

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...