mesiac
Sobota, 20.4.2024
Meniny má Marcel

Astrológia a horoskopy - 

Děti:-)

neznámy
neznámy | 15.8.2013 13:02
Ahoj,chtěla bych se zeptat,kde v horoskopu jde vyčíst početí nebo narození dítěte.
neznámy
neznámy | 15.8.2013 13:12
Tiež by ma to zaujímalo, či sa to niekde "dôveryhodne" ukazuje, hoci to neovládam
Mne boli v mladosti "predpovedané" deti tri.. A to z rôznych zdrojov. Svojho času som intenzívne uvažovala o adopcii, pretože na tretí pôrod som sa (v staršom veku nazvime to) už zdravotne ani nijako necítila. Potom z toho však zišlo z rôznych príčin, tak nejako spontánne do stratena.
Rovnako mi astrologicky boli predpovedané dvojičky, snívalo sa mi o dvojičkách, túžila som po nich, ale nestalo sa.. Myslela som že to budú pôrody dva - dvojičky a jedno, tým pádom deti tri :)
Je možný aj fakt, že tým astro predpoveďami ako tretie decko bol myslený muž. :) To by tuším aj trochu sedelo :D-LOL--LOL--FLOWER-
neznámy
neznámy | 15.8.2013 13:17
měla jsem po dvě noci velice intenzívní a živé sny,že jsem mluvila i ze spaní.Viděla jsem svojí sestru těhotnou a pak už i s dítětem,druhou noc jsem už těhotná byla i já a viděla své dítě:-)
neznámy
neznámy | 15.8.2013 13:35
Tohleto téma už tady někde bylo, zkus pohledat v sekci astrologia a horoskopy ;-)
neznámy
neznámy | 15.8.2013 13:47
Děkuji ale moc se v těch odpovědích nevyznám-SAD-
neznámy
neznámy | 15.8.2013 13:51
Já teďkom trošku nechápu tvoji reakci se přiznám :D
Reaguješ na tu bývalou diskuzi? Ty jí máš někde po ruce?
neznámy
neznámy | 15.8.2013 14:35
ahoj, odpovim sem, predeslou diskuzi jsem nenasla, myslim ze je to jakykoliv pohyb od materskeho raka k otcovskemu lvu, zde uz se tak snoubi tyto silne rodicovske energie, ze poceti je podle nekderych zdroju temer nevyhnutelne :) jen nevim jestli jde vic o tranzity nebo direkce -WINKIE-
neznámy
neznámy | 15.8.2013 14:40
neznámy
neznámy | 15.8.2013 16:52
:D jsi mě rozesmála...jestli jsem se něčeho bála,jak čert kříže,tak dvojčat-takže jsem jimi byla samozřejmě obdarovaná-BIGEYE-a když se blížili k věku dospělosti a já se těšila,jak se konečně"rozeběhnu do světa"-tak se narodila dcerka...a když mi někde v 15ti na dovce u moře,na tržnici cikánka četla z dlaně a "viděla" 3 děti-tukala jsem si na čelo...-NOOO--WALL-:D
Dogi
Dogi | 16.8.2013 10:33
Ahoj, mne nového partnera a počatie dieťaťa priniesol tranzit Urána v sextile na Slnko v spojení s nejakým midpointom, ale v midpointoch sa nevyznám, tak k tomu neviem povedať viac. Urán mám v 4.dome zle aspektovaný...nevedela som dlho stretnúť vhodného partnera a tiež sa vnútorne oslobodiť od svojej pôvodnej rodiny. Hneď od začiatku tohto tranzitu sa veci náhle, nečakane a bez problémov začali meniť. Pravda je, že som si predtým prešla Plutonickou krízou (Pluto kvadrát Pluto a Pluto kvadrát Urán...Pluto mám tiež v 4.dome i keď dobre aspektované) a to ma vnútorne zmenilo a myslím aj pripravilo na zmenu.
Nie som astrológ, ale takto som si to vysvetlila ja. myslím si, že prečívanie tejto udalosti môže byť veľmi odlišné u každej ženy podľa individuálneho horoskopu, ale to je iba moja domnienka...môžem sa mýliť :-)
Žabkažabulienka
Žabkažabulienka » Dogi | 22.8.2013 16:48
Aj ty máš Pluto v 4. dome? Ako to vnímaš? Ďakujem. Ja mám síce o 10 rokov menej, ale rada by som lepšie pochopila, čo to znamená. Ja ho mám v znamení škorpióna, čo môže situáciu meniť, ale tak aspoň kombinácia s domom mi môže pomôcť. Neviem sa totiž pozbierať z domu, akoby som bola podvedome pripútaná a iné veci.
neznámy
neznámy | 22.8.2013 18:58
Opravte ma poprípade :) Ale sestra (26) má ročného synčeka, takže som sa aspoň tak laicky pozrela na jej tranzity v čase "počatia". :)
Sestra má hrot 5. domu vo Váhach, väčšinu v Škorpiónovi + Pluto. Venuša, ako vládca domu je v 10. dome v konj s Jupiterom a S. uzlom.
Sestra bola vždy tá, ktorá vravela, že "deti nikdy mať nechce". No našla si vhodného partnera a z cela zmenila názor. Tehotenstvo bolo veľmi rizikové, okolnosti komplikované a dieťa sa narodilo síce predčasne (o mesiac, bez lekárov chcelo ísť von už v 6.-7.), no chvalabohu zdravé.
V tej dobe jej 10. domom tranzitoval Uran a 5. Saturn. Dieťa bolo chcené a v cca čase počatia bol Tranzitný S. uzol v trigóne s radix. Severným uzlom, Jupiterom, Venušou aj Lunou a v sextile s Južným uzlom. :D Pluto sextil Pluto, kvadrát S. aj J. uzol, Venuša tesný kvinkunx s J. uzlom. Nuž a čo už pozerám odtiaľto, Jupiter v konjunkcii s Midpointom Slnko/Luna, ktorý presne vraví "Šanca na spoločné šťastie vás a vašej polovičky (napr. svadba, pôrod..)". Čo myslíte? :)
Mimochodom, zakladateľka témy. :D Normálne by som si nás dve pomýlila. :D Rovnaké meno, vek, podobný radix. :D
neznámy
neznámy | 23.8.2013 05:06
-BYE--YES-
Dogi
Dogi » Žabkažabulienka | 26.8.2013 13:10
Áno, mám retrogádne Pluto v 4.dome a vo Váhach, dobre aspektovaný ale tiež tam mám retrográdny Urán, veľmi poškodený a v Škorpiónovi.
Ako to vnímam? Musela som prejsť určitými problémami v pôvodnej rodine. Neviem ti povedať, čo patrí pod ktorý vplyv, nie som astrológ.
Veľa nečakaných zvratov v pôvodnej rodine a tiež znížená schopnosť odpútať sa od rodiny a založiť si vlastnú novú rodinu, rozpad pôvodnej rodiny v mladom veku v dôsledku aktivity otca alkoholika/despotu, neskôr náročné budovanie nového života a stavanie sa na nohy. Určité problémy s matkou, ktorá má tendencie kontrolovať môj život a v dôsledku toho nevyhnutnosť presadzovania sa v rodinnom kruhu (musela som si vybojovať určitý rešpekt a "nárok na vlastný život a súkromie"). Veľa kríz na poli 4.domu :-). Našťastie mám už väčšinu týchto vecí spracovaných...aspoň dúfam :-).
Dogi
Dogi » Žabkažabulienka | 26.8.2013 13:13
Ak ti môžem poradiť, ak sa pozriem späť na svoj život, tak to vnímam tak, že mi pôvodná rodina neprospievala v živote, brzdila ma. A to hovorím aj napriek tomu, že svoju pôvodnú rodinu ľúbim a snažím sa mať s nimi dobré vzťahy.
MOJA RADA: Osamostatni sa a to čo najskôr, aby nebolo raz neskoro. Začni žiť sama na vlastnú zodpovednosť a slobodne choď svojou cestou. Vybuduj si vlastnú rodinu, neodkladaj to na poslednú chvíľu, ak chceš rodinu raz mať. To je moja rada pre človeka s Plutom v 4.dome.
Žabkažabulienka
Žabkažabulienka » Dogi | 26.8.2013 19:39
Ďakujem za radu a vysvetlenie vlastných astro aspektov. Nemusíš byť astrológ, ak vieš vystihnúť podstatu. Ani ja nie som ešte astrológ, iba sa o to pokúšam s malými úspechmi. Ale dám na tvoju radu. Ja som vlastne dávno toho istého názoru, ale je veľmi nápomocné, ak niekto priloží polienko, aby som sa ľahšie rozhodovala. :)

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...