mesiac
Sobota, 20.4.2024
Meniny má Marcel

Astrológia a horoskopy - 

Descendent

neznámy
neznámy | 14.9.2015 11:55
Ale iba ak sardinka v rajcinovom pretlaku ;-))) !! S chlebom.
neznámy
neznámy | 14.9.2015 12:08
No, s asc v Raku si jedna ten zadek schová.
Ale dostala jsem hroznou chuť na sardinky v tomatě.
Tys holt inspirativní zvíře.-LOL-
neznámy
neznámy | 14.9.2015 12:08
..s citronem a cibulí na kostičky...:)
neznámy
neznámy | 14.9.2015 12:13
Ale to sme uz u peceneho pstruha sa mi vidi :-) toto je tema ach, hladna som, chripku mam a na jedenie akurat tak acylpyrin a vcerajsia pizza :-/ :-)
neznámy
neznámy | 14.9.2015 12:40
Pokud máš chřipku, tak být tebou nejím žádné věci z těsta a mléčné výrobky.
Podporuje to tvorbu hlenu. Dobrý je odvar s cibule a zázvoru třeba.
Posnídat čaj s přesličkové natě......

U mne propukla chřipka minulou sobotu. Hodně mi od ní pomohla infrasauna.
Byl jsem v ni každý den. :)
neznámy
neznámy | 14.9.2015 12:58
Hmm.. Mam iba infra lampu.. vidis.. uplne som na to zabudla, ze ju mam.. To by tiez mohlo pomoct uvolnit dutiny.. i ked sauna je sauna :-)
Radsej ako cibulu a zazvor, nemozem ich ani citit, dviha sa mi z nich zaludok :-)
neznámy
neznámy | 14.9.2015 13:11
Ja zázvorový čaj úplne milujem, sušený zázvor si pridávam do jedál veľmi často aj s kurkumou, kupujem aj sušený zázvor, ale nie ten sladený, plus zázvorové cukríky...mňam zázvor! :)
Plus veeeeľa cibule do varenia.

A chrípku či iné takéto neduhy som nemala už hádam aj 15 rokov, neviem presne...
neznámy
neznámy | 14.9.2015 13:28
:)Taky mňam zázvor a hodně kurkumy a do bílého jogurtu si dávám spoustu skořice.
neznámy
neznámy | 14.9.2015 13:32
Škorica je dobrá, vraj aj ako afrodiziakum :)

Ale jogurty už vôbec nejedávam, ani biele, škoricu pridávam do kaše z vločiek či občas aj krupicovú uvarím ešte, no a na Vianoce kysnuté škoricové záviny -YUMMIE-, čo teda nie je vôbec zdravé, ale dobré, no :)
neznámy
neznámy | 14.9.2015 13:47
Hej, dnes skoro kazdy miluje zazvor. Ja nie, brr.
Zas ta chripka nie ja az tak na zahodenie.. Dokola si menim spotene mokre veci za suche, teplo strieda zimnicu, popijam caj s medom a citronom pri televizore a mokry vankus od vlasov otacam z jednej strany na druhu. A mam rada rozpusteny acylpyrin v ustach :-).
15 rokov by som bez toho urcite nevydrzala :-) !!
neznámy
neznámy | 14.9.2015 14:57
Takže Tebe popriať skoré uzdravenie je vlastne niečo, čo si ani nepraješ, Ty si vlastne v tej chrípke "rochníš" rada, plus tá chuť acylpyrínu...nuž, proti gustu, žiaden dišputát! :)
neznámy
neznámy | 14.9.2015 15:27
Ano, presne. Mna aj ked sa pytaju, co si prosim k Vianociam, tak poviem ze chripku :)).
Putes
Putes | 15.9.2015 10:44
No, to máš velké štěstí, protože bez prdele se mnou nejsou žádné kšefty-YES-
neznámy
neznámy | 5.12.2015 10:30
Otváram túto tému:)...pre toho koho to zaujíma doporučujem si prečítať celú diskusiu. ...na konci sa síce trocha zvrhla, ale to nieje nič neobvyklé na tomto fóre-PUH-

Na mojom descendente budem mať od marca Neptun...
Neptun konjunkcia descendent.
-obeť skrze partnera, idealizácia medziľudských vzťahov, otvorenosť k novým kontaktom, zjemnenie, či oslabenie partnerských väzieb, citové pokušenie...
...toť popis aspektu na zverokruhu.

Bude to trvať celé tri roky...Neptún mi pekne preválcuje descendent hore -dole. zaujímavé je, že vo februári 2019 mám direkčný NOV...čo znamená nový začiatok.

Moj pohľad na závislákov sa nezmenil...okrem toho že ich závislosť začínam tolerovať...a to tým že ju nekomentujem:)...začala som v nich vidieť niekoho, komu treba pomôcť... u mňa pokrok, nie?:)
Tento tranzit vidím ako príležitosť na to, dostať sa bližšie k descendentu...spracovať túto moju životnú tému.

Aký máte názor na toto vy?...pomôže mi Neptún...či situáciu sťaží, alebo nebodaj môže uškodiť?...
martinbd
martinbd | 7.12.2015 10:32
Na jednej strane tranzity pomalých planét na hlavné osi sa považujú za najdôležitejšie a prax mi to potvrdzuje, ale na druhej strane je problém určiť, kde sa vlastne osi nachádzajú, pretože to závisí od presného času narodenia, ktorý nie každý má, preto je potrebné, pre istotou robiť overenie času pomocou nejakých astrologických techník a závisia od miesta, kde človek žije, takže je potrebné zohľadniť aj relokáciu. Ale aj keď niekedy už niekde človek dlhšie žije, neznamená, že mu tam bude fungovať relokácia, takže to je druhý problém, takže aj toto je potrebné zistiť. Ale odhliadnuc od týchto problémov, tak poznám jeden prípad, kedy mala jedna osoba Neptún na DSC a vychádza to dosť presne na dátum rozchodu a malo to ten neptúnsky charakter, teda bol tam klam, podvod, nevera. Ono samozrejme, že je potrebné vychádzať z radixu, aké sú tam počiatočné možnosti. Netreba tiež zabúdať, že Neptún konjukcia DSC znamená opozícia na ASC, takže možno rátať celkovo zo zmätkom a chaosom v živote, prípadne aj so zdravotnými problémami, ale to už zasa závisí od radixu.
neznámy
neznámy » martinbd | 7.12.2015 11:11
Ďakujem Martin:)...môj čas narodenia poznám dosť presne...hore dole max. 10 minut...a to su necelé dva stupne rozdielu na asc /desc...upravila som si to na ten podľa mňa, správny čas....ešte aj podľa výkladu sabiánskych symbolov...

Neptun je pomalý, takže aj ten marec je potom otázny...no konjunkcia s osami je cítiť už pri orbise okolo dvoch stupňov, takže viem že by to malo byť okolo marca , apríla...?

Ešte raz vďaka za reakciu...
martinbd
martinbd | 7.12.2015 12:11
Tak 10 minút hore dole je dosť veľa, treba to zrovnať na minútu presne, lebo ináč stále budeš len v tom, že možno to tam je a možno to tam nie je. Cítiť to môže byť aj skôr, ale nejaká udalosť by mala byť v minimálnom rozmedzí, pričom udalosť môže byť aj niečo vnútorné, napríklad nejaká zmena postoja. Čo tak sledujem, tak pri dôležitých udalostiach zvyknú byť tranzitujúce pomalé palnéty na tom istom stupni ako ASC alebo MC.
neznámy
neznámy | 16.5.2016 17:10
Ak to niekoho zaujíma...myslím otázka asc./desc., tak poprosím o názor.
Niečo som postrehla.
V poslednom čase som toho prežila dosť veľa ohľadom vzťahov v mojom živote, ako partnerských, tak aj vo vzťahu rodič dieťa, či smrť otca, následkom ťažkej choroby.
Emócie boli vo mne natlakované a nie a nie ich dostať von. Chcela som sa vyplakať, ale nešlo to, len tlačilo a bolelo a myšlienky len a len tým smerom...
Analyzovanie, prečo?...ako to vyriešiť...veď musí predsa existovať spôsob...pocit 100%-nosti z mojej strany, urobila som maximum pre každú vec, ktorej sa to týkalo...a nič.
Ascendent v panne...neholdujem žiadnej látkovej závislosti, mám sa rada, o svoje telo sa starám a posledné roky mi nechutí alkohol, cigarety a lieky?...za posledné roky zrátam tabletky ktoré som užila od bolesti, na prstoch jednej ruky...
Nevravím , že som nikdy nefajčila a nepila...vyskúšala som aj aj...

Pred pár dňami večer, som si ale otvorila červené víno a už po dvoch deci som cítila uvoľnenie...ano, po rokoch som sa opila.
Oplakala som konečne otca, ktorý vydýchol pred mojimi očami, vyplakala som sa nad samou sebou...a pomohlo mi to...

Nemám strach , že sa to stane pravidlom, len som týmto pochopila kúsok zo života tých, ktorí sú pod vládou Neptúna-FLOWER-

A som vďačná za tú pannu na asc. ...je to pre mňa dar:)
neznámy
neznámy | 16.5.2016 19:30
ked si uz otvorila tuto temu, dam ti jednu otazku... ty si idealny laknusovy papierik...:) vravis, ze mas descendent v rybach. automaticky si priradila vladcu neptunovi... ale tradicna astrologia nepoznala neptuna...vladcom ryb bol jupiter... ak by si mala zhodnotit tvoje vztahy (pozor vsak rodicovske vztahy aj k detom, k descendentu nepatria), tak viac su charakteristicke neptunom a jeho aspektaciou alebo jupiterom a jeho aspektaciou (domom, znamenim...)???
a tymto si ma inspirovala k zalozeniu novej temy;)
Stránka:
3 4 5
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...