mesiac
Sobota, 20.4.2024
Meniny má Marcel

Astrológia a horoskopy - 

Den porodu a horoskop

neznámy
neznámy | 20.3.2015 21:00
Když už je děťátko připravené "vylézt" na svět a doktor chce vyvolat předčasný porod, dívali byste se na horoskop těch dnů?
neznámy
neznámy | 21.3.2015 00:07
nerozumiem...pytas sa, ze ci ten horoskop, kedy sa dietatko umelym porodom narodi, ci bude pre neho platit ten horoskop??? ak ano, tak jasne ze bude platit...dolezity je prvy nadych, cize kedy zacne byt samostatnou individualitou od matky...
neznámy
neznámy | 21.3.2015 00:16
Podľa mňa, to myslela tak, že učiť čo najlepší termín, kedy pôrod vyvolať. Pokiaľ by to bolo možné, ja by som to využila.
neznámy
neznámy | 21.3.2015 00:19
ak to bolo tak myslene, tak by som to vyuzil urcite aj ja:)
neznámy
neznámy | 21.3.2015 21:39
Ano, tak to bylo myšlené :)- omlouvám se za mizernou formulaci. - Také si myslím, že to není nic proti ničemu, ale v rodině (děťátko je maličké a poslední možný termín pro porod stanovili lékaři na 1.4., ovšem nepředpokládají, že k němu spontánně dojde) , tak v rodině je divoká debata. Otec dítěte (můj synovec) je naprosto proti jakémukoliv "zasahování". Ať si to určí doktor, praví. Podle mých zkušeností si to doktor už určí, až se mu to bude hodit a nevím, proč nevyužít možnosti, když se nabízí. ?
martinbd
martinbd | 22.3.2015 08:40
Kto vie ako to je, všimol som si že u ľudí, narodených cisárskym rezom, sú nejaké nezrovnalosti, proste ten horoskop aj funguje aj nie. V podstate dieťa určuje, kedy sa narodí, neviem ako je to presne, už som to zabudol, ale fyzicky dá dieťa impulz k narodeniu, či už cez hormóny, alebo čo, neviem si spomenúť.
Na druhej strane sa dá špekulovať, že vyvolaný pôrod môže byť súčasťou osudu toho človeka, takže aj tak ten horoskop bude fungovať. Neviem ako to je. Ale ak už nie je iná cesta, tak by bolo určite zaujímavé určiť vhodný okamih pomocou elekcií, na pôrod, tak aby všetko prebehlo hladko.
neznámy
neznámy » martinbd | 22.3.2015 10:04
Jiná cesta zřejmě nebude, ale otec dítěte zaujal nekompromisní postoj. Žádná astrologie (měl v minulosti neblahou zkušenost s kartářkou, která údajně zavinila rozpad jeho tehdejšího vztahu a nechce odlišovat astrologii od nějaké kartářky). - Také by mě zajímalo, jak je to v případě narození císařským řezem, ale na svém vnukovi vidím, že prvních 10-12 let horoskop vůbec neseděl, ať ho dělal, kdo chtěl, ten kluk byl úplně jinej. A teď se dostává - dostal ke "svému" horoskopu. Bohužel.
martinbd
martinbd | 22.3.2015 11:02
Ja som rozoberal dva horoskopy, cisársky rez, a proste to sedelo aj nie. Proste ako keby tam ešte niečo iné bolo. Tak kto vie ako to je naozaj.
Dogi
Dogi | 23.3.2015 19:17
Ano, ja som si narodenie mojej dcéry takto upravila a som veľmi rada. Mali sme plánovaný cisarák (malá mala zlú polohu). Plánovaný termín nebol najlepší, ale patril k lepším dátumom. To obdobie sa fakt diali na nebi dosť ťažké konštelácie. No a pár dní pred termínom som mala ciťák, že malú neudržím a v ten deň boli až na kvadrát Slnka s Lunou dobre postavené planéty. Tak som sa rozhodla a šla do nemocnice. Výborné rozhodnutie. Pôrod bol na spadnutie aj podla doktora. Keby sa malá narodila o deň neskôr, k čomu by došlo, mala by to oveľa, oveľa náročnejšie.
Je normálne, že človek chce pre svoje bábätko to najlepšie. Aj ak budeš mať prirodzený pôrod, dá sa to upraviť. Je to na tebe, tvojej psychike a vnútornom rozhodnutí vydržať, hoci, nie vždy sa to podarí. A neboj, aj keď sa to podarí a dokážeš ovplyvniť deň príchodu bábätka...postavenie Asc a domov si určí napokon bábo samo ako jeho dušička potrebuje. Určite by som sa pokúsila si to posunúť na pokiaľ možno čo najlepší termín.
Dogi
Dogi » martinbd | 23.3.2015 19:32
Martin, moja dcéra má zatiaľ len rok, ale keď pozriem tranzity, tak to zatiaľ sedí. :-)
martinbd
martinbd » Dogi | 24.3.2015 08:30
OK, dík za info. Ono, aj u tých dvoch to sedelo, ale aj nesedelo, neviem presne popísať, čo nesedelo, asi skôr povaha.
neznámy
neznámy | 24.3.2015 08:45
Osobne by som do takejto veci nezasahovala....už plánovaný cisársky je škrt cez rozpočet,nakoľko človek si vybral nejakú cestu,ktorú má prejsť tento život....je automatické pre rodiča,že by chcel aby sa dieťa malo dobre v živote a malo všetko ľahšie,ale takto to nefunguje v reále........Už tu boli diskusie,že aj človek s pomerne peknými konštaláciami a danosťami,nemusí ich zúžitkovať,to je na ňom
Dogi
Dogi | 24.3.2015 16:20
evka, moja dcéra by sa bez cisárskeho rezu nenarodila...teda nie živá a v starých časoch by som to ani ja veru neprežila, takže ani ona, ani ja by sme nemali šancu prejsť žiadnu cestu. Ak by sme to brali ako si napísala, nemohli by sme využívať ani iné vymoženosti modernej medicíny. Kedysi ľudia žili v priemere krátky život. Aj na dnešné časy triviálne zranenie bolo odsúdením na smrť. Dnes máme možnosť prežiť dlhší život, prekonať viac prekážok a tým aj prejsť náročnejším vývojom vďaka nástrojom, ktoré máme k dispozícii. Samozrejme súhlasím s tým, že nie každý človek vie zužitkovať dobré podmienky, ktoré má k didpozícii, rovnako ako ani náročné podmienky neznamenajú automaticky, že život človeka musí byť jedna veľká dráma. Preto sa stáva, že niektorí ľudia na svoje horoskopy "nesedia"...nevedia rozvinúť potenciál, ktorý majú. A ver mi, moja dcéra až tak ľahký horoskop nemá. Minútu nádychu nevyberieš...ona sa nadýchla prvý krát, keď Saturn sedel na IC :-/...zo začiatku som z toho bola smutná, ale napokon som pochopila, že to tak potrebuje. Má vekom starších rodičov, ktorí obaja majú silný vplyv Saturna, vážnejší typpováh, zároveň majú saturnický vzťah, v jej živote budú hrať rolu nehnuteľnosti a bude mať šancu pokračovať v oblasti, ktorej sa venujú jej rodičia. No a moment jej narodenia bol pomerne dosť studený zážitok. Dali mi ju až po vyše hodine :-/. Ten Saturn na IC je tam vlastne logický. Aj preto jej dávam tak veľa pocítiť, že je milovaná. Ona to potrebuje veľmi. Každý deň zasahujeme do našich životov...myslením, prístupom, ne/ochotou pracovať na sebe či už s alebo bez astrológie.
neznámy
neznámy » Dogi | 24.3.2015 18:26
Viem,že niekedy nie je iná možnosť,ale vyberať si sama termín cisárskeho rezu,asi nie,tak či tak presnú hodinu a minútu by nevedela odhadnúť ani za nič a niekedy aj dve minúty robia sakra rozdiel....Veľa záleží aj od rodičov ako dieťa nasmerujú a ak poznajú astrológiu,majú malé vodítko ......ja sa tiež trošku nechávam viesť numerológiou a astrológiou pri vedení môjho dieťaťa......numerológia ma trochu viedla pri výbere jej štúdia,a nestrelila som bokom,ako ukázal čas,dokonale som odhadla jej nesporný talent na jazyky ,ale asi sa budem musieť poradiť s niekým,kto je zdatnejší v astrológii pri výbere jej povolania,kam ju nasmerovať......pred vyše pol rokom za nie moc ľahkých tranzitov pre ňu odchádzala do zahraničia a nemá to ľahké.....často ak je v koncoch,alebo nešťastná,pozerám jej tranzity do budúcnosti ,utešujem ju a poviem približne,kedy by jej malo byť trochu ľahšie...je jedináčik a akonáhle jej niečo nejde ako by chcela je strašne nervózna,navyše je dosť ovplyvniteľná a ja len dúfam,že ju tak trochu kočírujem správne
neznámy
neznámy | 26.3.2015 16:59
Díky všem :)- otec zůstal neoblomný, bojí se zasahovat do takové věci. Snad vše dopadne co nejlíp i bez výpočtů. Rodiče jsou fajn, tak se budou starat...
Dogi
Dogi | 27.3.2015 19:48
Držím palce, nech ste obaja zdraví a dobre to dopadne :-)
neznámy
neznámy » Dogi | 7.4.2015 14:43
Děkuju, vše je ok (to je neteřinka), mrňavá, ale zdravá, vlasatá a hladová Amálka jako správný Beran nečekala na císaře a za dvě hoďinky se prodrala sama z mámina bříška. Díky všem, :)
lak
lak | 8.4.2015 00:34
evka, mozem sa spytat, ako z cisel vycitas jazykovy talent? dakujem :)

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...