mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Astrológia a horoskopy - 

deň bez tranzitov

Barny
Barny | 6.3.2015 19:46
zdravím, chcem sa opýtať, ak ste mali deň bez tranzitov (je to vôbec možné?), ako na vás toto obdobie vplývalo? osobne by som to opísal ako rychle striedanie nálad.
martinbd
martinbd » Barny | 6.3.2015 19:50
Závisí od toho, aký orbis u tranzitov berieš. Ak by si zobral orbis 1°, tak teoreticky by to možno šlo, ale aj tak minimálne Mesiac asi spraví nejaký ten tranzit. Nespomínam si, že by som mal deň bez tranzitov, lebo napríklad pomalá planéta ako Pluto vytvára tranzit aj zopár mesiacov.
Barny
Barny » martinbd | 6.3.2015 20:23
Orbis . . . popravde povedané, moja úroveň, čo sa astrológie týka je asi taká, že zadám údaje do softu a prečítam si výklad tranzitov, (Hand a Jehle), v tomto prípade mi tu na zverokruhu vyrátalo:

V zvolenom čase na vás nepôsobia žiadne významné planetárne konštelácie, ktoré by boli zakomponované do výpočtu denného horoskopu.
dodo41
dodo41 » martinbd | 7.3.2015 16:36
Mal som, dva krat za poslednych tusim 6-7 rokov. Nic, ziadne velke veci, klud hlavne. Teda, co sa tyka beznych aspektov v tranzitoch. Trvalo to ale par hodin len zakazdym.

Hand na astro.com, pise o tejto situacii, ze je dobre sa venovat tomu co bolo, co sa prezilo, a to co bude, co nas caka. Nejake take vydychnutie od zivota. Akesi prazdniny, kde clovek moze byt skutocne len sam sebou, bez vplyvov ci uz okolia alebo sameho seba.

Len toto nikdy netrva dlho, a v podstate, keby si sa hlbsie pozrel ci uz na minoritne aspekty, alebo direkcie, isto cosi tranzitujuce najdes. Ked uz bezne body nie, tak nepodstatne isto.

Neviem si predstavit totiz situaciu, fakt uplne bez hocijakych aspektov. To snad ani nie je mozne, ci vsetko je mozne? :)
vrchol.vsetkeho
vrchol.vsetkeho » Barny | 7.3.2015 18:11
ano den bez tranzitov je fakt nudny !
neznámy
neznámy » Barny | 7.3.2015 18:42
Mam skusenosti max s jednym dnom a naozaj nic zvlastne ... nudny den viac menej
Barny
Barny » Barny | 8.3.2015 16:38
jj, keď chýba nadšenie pre vec, asi tak.

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...