mesiac
Streda, 24.4.2024
Meniny má Juraj

Astrológia a horoskopy - 

David Berkowitz

neznámy
neznámy | 1.5.2017 17:04
Tento chlapec síce vyzerá nevinne, no vyrástol z neho jeden z najznámejších sériových vrahov vôbec - - -

https://www.interez.sk/chlapec-sice-vyzera-nevinne-no-vyrastol-neho-jeden-najznamejsich-seriovych-vrahov-vobec/


https://en.wikipedia.org/wiki/David_Berkowitz

Co poviete na jeho kolecko??

http://www.astro.com/astro-databank/Berkowitz,_David
Aiwi
Aiwi | 1.5.2017 17:40
Nie je žiadna výnimka, že mimoriadne nadaní ľudia majú problémy so správaním. Je viacero možností, že je fakt schizofrenik, škoda že to nie je bližšie popísané.
neznámy
neznámy » Aiwi | 1.5.2017 18:38
sériový vrah a schizofrenik sa vylučuje
neznámy
neznámy | 1.5.2017 19:09
zaujimavy horoskop. hned prve co mi udrie do oci je ta nerovnovaha zivlov a domov... 7 z 10 planet vo vzdusnych znameniach znaci odhlacene vnimanie reality, ci vznasanie sa vo vzdusnych zamkoch, ci ukajanie sa v roznych myslienkovych konstruktoch...este zvyraznene to je absenciou zemskych znameni, co len podrthuje to, ze ten clovek nedokazal stat nohami pevne na zemi, ze mal nejako deformovane vnimanie reality... to tiez podrthuje silna tema saturn/neptun - sny verzus realita...tato konstelacia prinasa znacne dusevne utrpenie... tiez je priznacne to stelium v 8.dome - smrt, sexualita, okultizmus, tabuizovane temy... tiez zvyraznene su vodne domy, ktore suvisia asi najviac s nasim a kolektivnym nevedomim...ak je clovek nevyrovnany, tak mu mozu vdaka tomu presakovat z nevedomia do vedomia rozne, aj nebezpecne obsahy.,.. tiez je zaujimava ta silno poskodena venusa...saturnom, neptunom, lunou a v pade v baranovi...je zaujimave, ze si vyberal pary, a vnich hlavne zeny, ktore vrazdil... podla tychto konstelacii mohlo ist o enormnu frustraciu zo zien a tiez jeho sebahodnota musela byt na bode mrazu...
tiez mal velmi drsny mars... jednak silnu temu mars/pluto (asc v skorpikovi, mars v 8.dome, mars sextil pluto...), ktora hovori o moci/bezmoci v narabani so svojou silou, ci pudami (aj sexualnymi). je zaujimave, ze ten mars nema ziadne napatove aspekty od planet...ma len triny od tvrdych planet saturn a neptun ci sextil od pluta...spravne astrolog donald bradley upozornuje, ze akekolvek spojenia marsu so saturnom, ci marsu s neptunom su velmi nebezpecne... pamatam sa, ze v knihe daval priklad dalsieho masoveho vraha Landrua, ktory mal grand trigon medzi marsom, saturnom a neptunom... a este urcite hra dolezitu ulohu ten kvader lilith na mars a merkur do 8.domu... ten clovek mohol citit prazdno v normalnych pri normalnych tuzbach, tak aby sa uspokojil, ta siahol po extremoch..
podla mna jeho horoskop je ukazkou nevyrovnanosti, frustracie s pochybnym vnimanim reality...
neznámy
neznámy | 1.5.2017 19:14
Smekam pred tvojimi vedomostami z astrologie... -BOW- Ked ti pravdu poviem, ja som sa v jeho kolecku stracala :) -PUH-
Vdaka za postreh..
Aiwi
Aiwi | 1.5.2017 20:38
Nemusí nevyhnutne, ak má paranoidné bludy. Ale tento vyzerá skôr na sociopata, ktorý to chcel zahrať na schizofrenika. Ale málo info je tam.
neznámy
neznámy » Aiwi | 1.5.2017 21:00
Ja som to nečítala, vrahovia ich pribehy a kolecká nie sú pre mna zaujímavé, ale predsudok seriový vrah - schizofrenik je nezmysel, schizofrenici nevraždia a ak áno (čo je ozaj výnimočné) tak v afekte pod vplyvom psychózy, čo vylučuje seriu vrážd, schizofrenik nie je schopný takto plánovať
neznámy
neznámy | 1.5.2017 21:14
Je to "špice", Rudi.
Ale když se na to koukáš, (nečetla jsem žádný text k tomu), co bys tedy řekl:
je duševně nemocnej, nebo sociopat, který to hraje?
Já bez ohledu na jakékoliv texty mám dojem, že psychiatrické posudky při podobných pádech to dotáhnou maximálně právě tam, kam jsi došel astrologickou cestou.
;)
Aiwi
Aiwi | 1.5.2017 21:27
Čo rozumieš pod pojmom schizofrénia?

Ja som čítala ten životopis. Vo výpovedi uvádzal, že mu pes vkladal myšlienky vraždy. Navyše o plánovaní reč nebola. V jeho prípade bola vražda reakciou na vnútorné napätie. Fakt, že obete boli náhodné svedčí o tom, že sa nejednalo o plánované útoky.
neznámy
neznámy » Aiwi | 1.5.2017 21:41
A jaký byl tedy závěr psychiatrů? A soudu?

Promiň, ale nic jsem o tom nečtla, jen mě zaujalo to kolečko a r interpretace.
Aiwi
Aiwi | 1.5.2017 22:05
Záver súdu bol, že dostal 365 rokov. Záver psychiatrov som zatiaľ nenašla. V článku bolo uvedené, že keď ho chytili, povedal: "Takže dostali ste ma". Navyše policajtom písal správy v ktorých oznamoval, že bude vraždiť znovu. A vo výpovedi uvádzal, že na vraždy ho navádzal sused, ktorý mu posielal správy po svojom psovi, ktorý mu ich vkladal do hlavy a nútil ho vraždiť. Po nejakom čase vo väzení zase tvrdil, že bol členom Satanistického kultu a nie všetky vraždy spáchal on (toto polícia preverovala a nepotvrdila sa prítomnosť nikoho iného). Vraj vo väzení sa dal na vieru a chce pykať za svoje zločiny. Myslím, že záver bol ten, že bol príčetný.

Osobne usudzujem, že ten človek nie je duševne zdravý, no väzenie je v tomto prípade bezpečnejšie riešenie.
neznámy
neznámy » Aiwi | 1.5.2017 22:26
Díky.
Také myslím, že vězení je bezpečnější.
Občas mne napadlo, jak snadno se mohou "znalci" mýlit - měla jsem možnost jednoho znalce dobře poznat, a to mne dost polekalo.

Ovšem- podobné případy jsou na doživotí, jasně.
Aiwi
Aiwi | 1.5.2017 22:39
Môžu sa mýliť, lebo omylnosť je ľudská. Rovnako ako astrológia je potenciál, ktorý sa môže a nemusí naplniť. Navyše sociopatia je rezistentná voči terapiám.
neznámy
neznámy » Aiwi | 1.5.2017 22:50
Sociopatie je rezistentní vůči čemukoliv... Bohužel.
neznámy
neznámy » Aiwi | 1.5.2017 23:29
:D hlavne by bolo fajn keby sa aspoň psychiatri zhodli, čo rozumejú pod pojmom schizofrénia

pojem sériový vrah sa používa pri serii podobných a premyslených vrážd, príliš často dávajú media do súvislosti s vraždami schizofréniu, čo je neopodstatnený nezmysel

Nejdem to čítať a ospravedlňujem sa ewigkeit za prispevky trochu mimo tému

Máš pravdu, že úplne vylúčiteľné to v takomto prípade nie je (skôr ale pôjde o výborne premyslenú obhajobu)-FLOWER-

mimochodom, nik kto vraždí nemôže byť psychicky úplne v poriadku, ale táto diagnoza poskytuje trest v príijemnom a bezpečnom prostredí liečebne​
neznámy
neznámy | 2.5.2017 16:51
Mně taky polekalo vyjádření specialisty znalce.. -NOSMILE-
"Vážně uvažuji o milosti pro Kájínka, protože si myslím že je možná nevinen. A vůbec..už sedí dlouho."
neznámy
neznámy | 2.5.2017 18:31
Dahlke považuje pacientov, tzv. schizofrenikov za obete Tieňa. Trvalý psychický rozštep (schizein-štiepiť, phren-duša), prerušenie spojenia medzi Ja a Tieňom, krorí si idú každý svojou cestou a nikdy medzi nimi nezavládne mier a jednota.

Asi tretina ľudí sa podľa neho aspoň raz za život stane obeťou psychozy, čiže tieňa. Pre tretinu z tejto tretiny ide o jednorazovú skúsenosť, druhá tretina bojuje z času na čas s vpádmi tieňa, zvyšná tretina ostáva s tieňom zviazaná v zmysle schizofrénie.

(R.Dahlke: Princip stínu, Cpress Brno 2014)

Pod diagnozou schizofrénia je zahrnuté množstvo rozmanitých anomálií, kedže ide o množstvo rozmanitých tieňov....
Aiwi
Aiwi | 5.5.2017 00:01
Mechanizmus schizofrénie nebol doteraz poriadne objasnený. Takto to môže znieť veľmi zjednodušujúco. Veľmi ťažko sa vysvetľuje absurdita a komplikovanosť psychotického prežívania.

našla som jedno video s názvom: Dojděte si pro chleba v kůzi schizofrenika.
https://www.youtube.com/watch?v=P9Zi6KFdqj0 />
Upozornenie pre tých, ktorí sú úzkostnejší, radšej nepozerajte. :D

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...