mesiac
Piatok, 29.3.2024
Meniny má Miroslav

Astrológia a horoskopy - 

Cizina

Žabkažabulienka
Žabkažabulienka | 29.10.2013 00:13
Ozaj zabudla som, píšeš aj o ujasňovaní si, či chce človek cestovať za zábavou alebo za prácou. U mňa sa veci majú tak, že keby tom na Slovensku zarobila toľko, čo inde, tak by mi možno stačilo vycestovať dovolenkovo. Lenže pochopila som, že ako turistka môžem a nemusím spoznať domorodých obyvateľov a pomery danej krajiny. Môžem vyžiť z vreckového, nakúpiť suveníry, a vrátiť sa. A ak niekoho stretnem, môžme si akurát tak vymeniť profily na Facebooku :) Ale ja cítim, že chcem niečo viac. Chcela by som medzinárodné priateľstvá, možno spoluprácu, možno stáže... Moje almy mater mi to neumožnili (neváhala by som ani sekundu), tak prešli roky, ja ťahám k tridsiatke, plná túžob, bez záväzkov, ale nezabezpečená. Takže kde mám väčšiu šancu plniť si túžby a možno ich plniť aj blízkym? Za viac peniazžkov predsa. A samozrejme aj pocit, že viem prežiť aj v iných podmienkach a otvoriť si obzory... Už teraz som celá nadšená, že som "ochutnala" omrvinku arabskej kultúry, a už ma zaujímajú aj iné :)
MandMs
MandMs » Žabkažabulienka | 29.10.2013 19:47
Zabka a Chelsea, ja som sa pred 2 rokmi smiala od popuku ked mi v januari astrologicka hovorila, ze jesen stravim v zahranici pracou na dolezitom projekte. Reku urcite, dam vypoved a pojdem zemiaky skrabat do Anglicka. A neuverite kde som stravila celu jesen :) Zeby v zahranici? Ja sa sice moc do astrologie nevidim, ale verim, ze hviezdy clovek neoblne a co sa ma stat sa stane, len tomu treba nechat cas.
neznámy
neznámy » Žabkažabulienka | 29.10.2013 21:55
Cely ten uvod akoby som citala o sebe. ;-) tiez som uz od strednej chcela odtialto odist. Ist na vysoku do Bratislavy a pomedzi to vycestovat. Prazdniny travit pracou v zahranici, tu dosiahnut nejake vzdelanie, vybudovat si iste zazemie. Avsak situacia sa vyvinula presne opacne. Musela som ostat v rodnom meste, srdce by mi nedovolilo odist. Mala som uz isty cas priatela a aj situacia doma bola vazna. Urcitym sposobom bolo rozhodnute. Vysku som si urobila externe, nasla si pracu, v ktorej som az doteraz. Potom prisla ponuka od sesternice ist do Ameriky, stacilo si uz len vybavit viza. Ale to uz som si ujasnila, ze zahranicie ma laka, ale nie som kvoli tomu zatial ochotna opustit to, co mam tu.Ak mas moznost najst v zahranici lepsie platene miesto vo svojom odbore, tak necakaj na toho jupitera. Chod cim skor, lebo com dlhsie budes cakat, tym to bude tazsie a objavi sa stale viac a viac dovodov, preco ostat tu. A ak tvoj priatel robi sezonne, tak mate duplom dovod cim skor odist. Za hranicami moze najst pracu na cely rok a uz ste o krok blizsie k svojim snom. Tak ti drzim palce, aby si si splnila svoje sny.
neznámy
neznámy » Žabkažabulienka | 29.10.2013 22:07
Ako pises si pred tridsiatkou, plna tuzob, bez zavazkov... Vhodnejsia doba uz snad ani nebude. Jednoducho sa do toho pusti, zacni vybavovat vsetky potrebne zalezitosti okolo odchodu a uvidis ze sa zabezpecis za hranicami. Ak je to nutne, tak si trebars aj pozicajte. Ak budete mat v zahranici serioznu pracu, urcite nebudete mat problem to splatit a este aj usetrit.
neznámy
neznámy » MandMs | 29.10.2013 22:14
Daj kontakt na tu astrologicku, som zvedava, co povie mne. :O celkom by ma zaujimalo, ako vidia moju buducnost hviezdy.
MandMs
MandMs | 30.10.2013 09:39
Žabkažabulienka
Žabkažabulienka » MandMs | 30.10.2013 21:47
A smiem vedieť tvoje astro údaje? Do správy :) Možno z toho vylúskam, čo ukázalo u teba zahraničie. Lebo u mňa je zatiaľ tranzitný Urán v 9. dome okrem iného...
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...