mesiac
Piatok, 19.4.2024
Meniny má Jela

Astrológia a horoskopy - 

Chřipka podle znamení???

neznámy
neznámy | 24.11.2015 19:22
Dostala jsem mail, kde MUDr. Jan Šula, který je odborník na autoimunitní onemocnění, žije v Anglii, Itálii, dělal v USA a titulů před i za jménem mnoho, odpovídá na otázku,
zda náchylnost ke chřipce může mít souvislost s krevní skupinou.
Ne, snad jen 0, která více asimiluje. Jinak ale prý vypozoroval rozdíly v souvislosti se znameními horoskopu a Ascendentem.
Jaké - nepíše. Máte s tím nějaké zkušenosti?
Váha - Rak, chřipka zatím nikdy
neznámy
neznámy | 24.11.2015 19:27
Lev - Panna, čo si pamätám, tak možno trikrát viem o chrípke v dospelosti, ako dieťa neviem. A inak som A1+ :)
neznámy
neznámy | 24.11.2015 19:33
Je ten MUDr. Šula t v r d ě proti očkování. Varuje před ním.:)
neznámy
neznámy | 24.11.2015 20:10
Mám krvnú skupinu 0 a chrípku som mala raz v živote, keď som mala asi 30 rokov, pritom sa pohybujem medzi masou večne nascípaných ľudí. Nesedí:)
neznámy
neznámy | 24.11.2015 20:15
Ako to poznáte, myslím všetci, že to bola chrípka?
Respiračných ochorení je také množstvo... -CONFUSED-
neznámy
neznámy | 24.11.2015 21:00
Napríklad podľa toho, že ma boleli všetky svaly a kĺby, hlava a z teploty mi bolo skoro stále na zvracanie, no a trvalo to viac ako týždeň - to sa pri bežnej viróze nestáva.
Ona
Ona | 24.11.2015 21:03
Ja som v detstve mávala chrípku takmer každý rok a takisto raz do roka angínu, a nádchu som cca do 18-teho roku mala každú chvíľu. (niekde som čítala že existuje 30 druhov nádchy - asi sa u mňa vystriedali všetky :D - ale odvtedy mám pravdepodobne na nádchu imunitu -LOL-).
Jednoducho - zistila som, že si musím dávať pozor na prechladnutie. Ak si dám pozor na chlad, tak neochoriem.
Prakticky - od mojich 19 rokov som mala chrípku tuším iba raz - v roku 1991 - ale to bola taká silná chrípka, že som si myslela že zomriem - ani chodiť som nevládala a stále mi bolo strašne zle.
neznámy
neznámy | 24.11.2015 21:05
ja som maval chripku pravidelne kazde vianoce, ked mi tranzitne slnko tvorilo kvader na nativnu poziciu... odkedy som vsak zmenil zivotny styl, tak som chripku nemal ani raz. takze si myslim, ze nachylnost k chripke zavisi skor na zasobe vitaminov v tele ako na nejakom znameni:)
inak o tom MUDr. Jan Sulovi som este nepocul...kto to je??? nejaky doktor zaoberajuci sa astrologiou???
neznámy
neznámy | 24.11.2015 23:33
MUDr. Jana Šulu jsem teď našla na Regeneraci.cz , kam přispívá. najdete pod Naši autoři (dost úctyhodný výčet práce a zajímavý - bojuje proti farmaceutické lobby, zabývá se biomodulačními léčivy atd. aj. - zajímají ho psychiatrická a neurologická onemocnění - deprese, autismus). - Je tam v archívu uloženo několik jeho článků, a navíc je tam kontakt. - Těžko z toho usoudit, jestli se zabývá hlouběji astrologií, ale z oné poznámky - viz chřipka, bych myslela, že nějaké minim. podklady pro studie tvoří.
- On "na chřipku" doporučuje jasně formulovaný životní styl vč. sportu a vitamínů, a psychiku- nemyslí, že chřipku způsobuje znamení...To je zřejmě jen statistika!
Doporučuji všem podívat se.:)
neznámy
neznámy | 25.11.2015 08:50
Tiež ma napadlo, že asi tá horúčka je takým vodítkom.
Mávam prechladnutia raz za čas, ale bez vysokých horúčok. Vlani v zime sa mi dvakrát zopakoval zápal priedušnice, nemám krčné mandle, takže infekcia ide bez zábran do dolných dýchacích ciest. Ale takú tú naozaj chrípku som mala niekedy strašne dávno kam mi až pamäť nesiaha. :D
Vôbec nechápem očkovanie proti chrípke, vakcína je predsa vyvíjaná na základe niečoho, čo už bolo a aktuálne pri očkovaní je to už zmutované. Alebo neviem, možno to chápem jednoducho.
Mám pocit, že človek sa zaočkovaním proti chrípke stáva oveľa zranitelnejším voči iným infekciám, hlavne ak už prebiehajú nepozorovane v čase očkovania. A ani nechápem ako môže starý chrípkový vírus chrániť, keď ten čo potenciálne môžem chytiť, je už iný, zmutovaný.
Doteraz som nepočula asi jedinú pozitívnu reakciu od ľudí, ktorí sa očkovať proti chrípke dali. Ale propaganda je silná.
nikav
nikav | 25.11.2015 10:37
Na chrípku si nepamätám ani v našej rodine, ako deti sme boli veľmi otužilí, vonku sme boli v každom počasí. V zime sme chodili domov premočení /vtedy bývali zimy tuhšie/, kašle a nádchy boli bežné. Ako asi "vyzerá" chrípka som sa oboznámila, keď som sa dala očkovať proti chrípke v dobe, keď to prichádzalo do módy. Bol to prvý aj posledný
raz, lebo celý týždeň som zotrvávala v stave medzi zdravím a chrípkou /bez PN/ A1+
Ailime
Ailime | 25.11.2015 10:46
Rak - Blíženci, 0 pozitívna, vlani som mala chrípku po sviatkoch v novom roku, silnú a dostal ju aj môj brat Vodnár dva dni po mne...
neznámy
neznámy » nikav | 25.11.2015 10:49
Aha, nespomenula som, moja krvná skupina je B mínus. :)
Môj mladší syn býval ako dieťa často chorý na respiračné ochorenia, ale súviselo to s alergiou. Mal alergiu asi na polovicu všetkých testovaných alergénov.
Teraz je zdravý a silný, nedávno bol dávať krv /AB plus/ a lekár skonštatoval, že má červené krvinky na hornej hranici normy, takže jeho krv ani nemôže dostať oslabený chorý pacient, len zdravý človek.
Podľa mňa tá náchylnosť na chrípku a celkovo na choroby je rôzna aj počas života.
Ja kedˇ som bola malá, tiež som na tom bola úplne inak ako teraz.
nikav
nikav | 25.11.2015 11:01
Ešte keď som bývala na dedine som bola celkove otužilá, v paneláku som si zvykla na teplo a teraz som zimomrivá a musím sa vždy vhodne obliekať podľa počasia. Bez vonkajšieho teplomera na okne sa ťažko obídem, už ma napadlo, že by som potrebovala aj taký cestovný. :)
neznámy
neznámy | 25.11.2015 13:19
Neviem presne v ktorom roku to bolo, nie zas tak dávno....detská lekárka mi oznámila, že dostali do ambulancie zoznam postihnutých detí ktoré tam evidujú a všetky majú zaočkovať.
To som len "vyvalila" oči, začala hovoriť, že tie postihnuté deti sú všeobecne oslabené, majú zníženú imunitu....bla, bla, bla....ani neviem proti všetkému to očkovanie malo byť, už som ju prerušila a znechutená povedala, že toto ja odmietam a dcéru zaočkovať nedám....lebo okrem iného (s tým súvisiaceho) si myslím, že je to kravina, ako môžu hádzať všetky tie postihnuté deti do jedného vreca?
Tak som podpísala odmietnutie.
Nebola už maličká, mala vyše 15 určite, ostatné detské očkovania som absolvovala...v dobrej (rozumej nevedomej) viere kedysi.
neznámy
neznámy | 26.11.2015 11:59
môj syn je Býk-Strelec,,,,,a ten si každú chvíľu odtrpí chrípku,,,,a čo si všímam Býkov v rodine naozaj sú veľmi náchylní na prechladnutia
Putes
Putes | 26.11.2015 14:05
Vodnář, skupina 0 plus. Chřipku jsem měla snad jednou v životě
neznámy
neznámy | 26.11.2015 20:08
Skôr tá bolesť kĺbov a svalov - dovtedy ma ešte nikdy neboleli, tak to bol šok, že som nevládala ísť po schodoch.
Očkovanie už radšej neriešim, stačila mi tá zvada skalných oproti neznalým problematiky:D rozhodla som sa, že na to, aby som žiadnu potforu nechytila mi úplne stačí mesačná hladovka koncom leta a pohoda.

Kolegovi som poradila, že keď schytá virózu, nech prestane 2-3 dni jesť a dostane sa z toho bez liekov - a podarilo sa. Teraz robí u nás v robote propagáciu hladovke počas choroby - no a muži mužovi uveria skôr, ako žene:) a zrazu sú prekvapení, že to funguje.
neznámy
neznámy | 27.11.2015 16:29
Jo, všechny oočkovat - to je jak ve Švejkovi - ve vězeňské nemocnici všichni dostanou klystýr. - Tos dobře udělala, žes odmítla. Je to mizérie, ale člověk musí doktory "hlídat".:D

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...