mesiac
Piatok, 29.3.2024
Meniny má Miroslav

Astrológia a horoskopy - 

Chirón v 1.d v konjunkcii s ASC

kozorozka
kozorozka | 3.6.2015 20:20
Našla som článok, kde jeho autor popisuje, že ľudia s Chirónom v konj. s ASC bývajú často obeťou šikany, resp.obeťou útoku iných ľudí.
Ak je Chirón v konj. s DSC, tak človek popiera svoju bolesť, ale jeho partner môže byť človek, ktorý bol týraný, šikanovaný.

Chirón je "bolesť, naša rana" a v spojení s ASC je to bolesť, ktorú človek nevie schovať, keďže ASC je náš prejav, naše pôsobenie na okolie.
"Slabí" ľudia, ktorí svoju bolesť skrývajú útočia práve na ľudí, ktorí svoju životnú bolesť, i keď nechtiac ukazujú svetu. A tak sú akoby stále šikanovaní.

Majitelia tejto konštelácie, máte vo svojom živote skúsenosti so šikanou? -WALL-
neznámy
neznámy » kozorozka | 6.6.2015 13:16
poznam napriklad cloveka, ktory ma v radixe opoziciu slnka s chironom a on bol dost sikovany jak na zakladnej a na strednej uz ani nehovorim.... tazko povedat, ci to moze suvisiet s tym chironom, lebo on ma v horoskope viac potencionalnych konstelacii, ktore by mohli hovorit o "lahkej obeti"...neptun na ascendente, lunarne vedro...
ludi s chironom v 1.dome zatial nepoznam, ze co boli sikanovany...aspon o tom neviem...
neznámy
neznámy » kozorozka | 6.6.2015 14:32
Ja mám Chirona v prvom dome a je v konjunkcii so Slnkom.
So šikanou v tom klasickom zmysle som sa nestretla. Ani s útokmi iných ľudí na svoju osobu. Hoci...zažila som čosi na základnej škole, čo by za útoky, alebo šikanu považované byť mohlo. To som mala 13-14 rokov a šiel po mne spolužiak. :D
Bola som vtedy také neviniatko a to, čo robil on bolo hrubé sexuálne obťažovanie.
Pri tom to nebol nijaký primitív, naopak najlepší žiak v triede, silná osobnosť.
Nevedela som sa brániť, doma som plakávala, bála som sa to niekomu povedať akoby to bola moja hanba. Čiže klasický prejav šikanovanej obete.
Ja som sa normálne zúfalo modlila, aby ten chlapec odišiel zo školy a mala som šťastie. Prestúpil na inú školu kvôli tréningu hokeja.
Ale to bol jediný prípad, tak neviem, či je to dôležité. Inak sa mi v živote nič podobné nedialo.
kozorozka
kozorozka | 6.6.2015 16:06
Pozerala som na konstelacie pocas mojich ziv. udalosti, ktore by sa dali nazvat skor utok na moju osobu, fyzicky, a vtedy tranz.Chiron tvoril kvadr.na nat.Chiron. resp.bol v neg.postaveni na Slnko. Neviem teraz presne ci kvadr.alebo opoz. Islo o dost neprijemnu zalezitost.
Vtedy som preto vyhladala astrologa, ale on take ataky pripisoval skor vplyvu Lilith.
Vravel, ze niektori ludia maju pocit, ze ma musia "skrotit", ze ich akoby provokujem.
Vraj som ako lampa pre mole a irituje ich cosi, co ja nerobim vedome, cielene. A tak utocia, aj ked ide o zalezitost, kde normalni ludia nereaguju agresiou.
Preto mi napadla tato suvislost s Chironom a ASC, lebo Lilith neviem ci by tak posobila. I ked ju mam v 1.dome. Ako aj Chiron.

Ja mam nat. Chiron v konj.s ASC a tvori kvadr.na Slnko a byvala som ako dieta "odstrkovana" detmi lebo som mala pehy :D ale casto ma nejake decka aj bili. Len tak.
Ale moj barani asc potom "nastupil" a uz som niekoho zdrala ja.Ale podstata vzdy ostala rovnaka.
Nebola to sikana ani tyranie v tom pravom slova zmysle, ale nebolo to "koser" spravanie sa voci mne.
A islo aj o dospelych, nie rodinu!, ze si zo mna nemiestne utahovali. Co ma ako malu rozplakalo, a to ich este viac nutilo pridat.

Pri jednej z tych dalsich ziv.neprijemnych situacii som mala tranz.Mars 4.domom.
Tvoril opoz.na nat Slnko a kvadr.na spominany Chiron. A teda aj ASC. A myslim, ze mi asi aj islo o zivot. Neviem, ale bolo to mozne.

Dnes sa mi poruchal notebook tak sa nemozem pozriet -ROLL--WALL--NOOO-

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...