mesiac
Utorok, 23.4.2024
Meniny má Vojtech

Astrológia a horoskopy - 

Chirón a posvätné zranenie

neznámy
neznámy | 23.6.2013 19:18
k tejto téme ma inšpirovala astrodiskusia na najdise,do ktorej nemôžem prispieť,ale keďže nie som ani len trochu astrológ,tak mi to nevadí.Tá diskusia bola veľmi zaujímavá....uvedomila som si jednu pre mňa dôležitú vec-dá sa povedať,že celým mojim životom prechádza až bolestná túžba zistiť kto som,bez toho to všetko nemá zmysel.Stále mám pocit,že keď nájdem samu seba,svoju /božskú/ podstatu,že až potom sa odhalí celý môj potenciál-BOW-
ale ide to vôbec?keďže je to zranenie,ktoré je nevyliečiteľné?
možno to prvotné zranenie bolo zrovna to,že som z nejakého dôvodu /ego?/ "zabudla",že som sa stratila...že som sa oddelila,že som stratila domov....a veľmi to pociťujem,ako bolesť....
vlastne toto isté sa mi deje aj v mojom pozemskom živote-skoro všetky planéty v 4.dome a mne ten domov tááák chýba-WALL-
teda aby som nezabudla-mám Chiróna v baranovi v 10.dome...ale nie je to diskusia o mne,chcem sa spýtať,ako to máte vy;)
vrchol.vsetkeho
vrchol.vsetkeho | 25.6.2013 11:23
ja mam chirona v 2 dome v znameni panny v konjukcii s venusou a kvadrature s marsom a su to strasne silne aspekty nakolko chcem pomahat stale ludom (liecit ich )
neznámy
neznámy » vrchol.vsetkeho | 27.6.2013 09:29
a toto tvoj chirón v v panne znamená?to liečenie?,držím ti palce,nech nájdeš svoje naplnenie-LOL-
neznámy
neznámy | 27.6.2013 09:39
A ja mam v caji citron.
neznámy
neznámy | 27.6.2013 09:50
a v ktorom dome?-BOW-
neznámy
neznámy | 27.6.2013 09:53
Ve velkom dome pod nebem.
Je v aspektu sporitelny,obchodu a kancelari-ROLL-
neznámy
neznámy | 27.6.2013 09:54
Moje telo bylo pojmenovano Ivan:)
neznámy
neznámy | 27.6.2013 09:57
hmmm,ťažké aspekty-NOOO-
neznámy
neznámy | 27.6.2013 10:08
Tezke aspekty nas alespon drzi pri zemi neee?:)
neznámy
neznámy | 27.6.2013 10:37
veľký dom pod nebom, to bude stelium vo štvrtom..... -ROLL-
neznámy
neznámy | 27.6.2013 14:24
:) ty si teda podarený. Ja mám citrón v chladničke, v súlade s mrkvou a jablkom, v konjunkcii s cibuľou a v napätí s elektrickou zásuvkou.
Ale Chirona mám v 12-tom dome v býkovi. ;)
neznámy
neznámy | 30.7.2013 09:51
Kopíruju co jsem psala na najdise:

Tak i já přispěju svou troškou, protože zrovna nad tématem Chirona poslední dobou dost hloubám. Zrovna dneska jsme se s kamarádem bavili po mailu o valné/nevalné funkci Chirona. Z jedné strany si myslím,
že zranění, které teoreticky představuje Chiron, lze vyčíst v horoskopu aniž by se v úvahu vůbec bral. Z druhé strany jsem se přesvědčila v poslední době, že mi v tranzitech funguje jako spouštěč mých zdravotních záležitostí.
Prostě vždycky když mi nějaká planeta vstoupí do jakéhokoliv aspektu s natálním tak se vždycky objeví problém. Mám ho v 6d v Blížovi, ale vždy se mi projevuje téměř výhradně panensky což si myslím posiluje Venuše+Mars na hrotě Téčka v Panně.

Líbí se mi co jsi napsal:
"... Cheironovo působení snad brání jedné duchovní zhoubě - ustrnutí na pocitu bezpečí a jistoty. Zajišťuje "tvořivou nejistotu" a nepohodlí , je prostředníkem mezi světem osobních a společenských planet a otevírá je mocné oblasti planet kolektivních."

Přesně takhle to cítím. Nekončící pouť, v mém případě, za tělesným zdravím. Pořád hledám způsoby jak se cítit lépe dlouhodobě.
Nějak si uvědomuju, že tohleto je něco, co nepořeším přes noc ani za pár dnů. Cítím, že mám naslouchat co tělo potřebuje.
Jenže to je pro mě z nějakého důvodu strašně těžké. Pořád nechápu to, že jsem dostala takovou dávku intuice ale tělo si nedokážu ošéfovat.

Ještě taková jedna příhoda. Když jsem byla první rok v Anglii, pracovala jsem jako servírka. Živě si pamatuju jak pro nás začínající bylo hrozné nosit horké talíře (i když přes utěrku, stejně to pálilo jako čert). Jenže byl na nás vyvíjen takový nátlak na splnění časového rámce, že jsem to v jednom momentu vypnula. Vypnula jsem úplně bolest, vypnula jsem potřeby těla a makala jsem. A teď se to se mnou vleče.
Zrovna v době kdy se mi toto dělo mi Saturn tranzitoval v kv. na Chiron!
neznámy
neznámy | 30.7.2013 09:58
Dále bych napsala, že teď mi dlouho prochází Chiron kv. na Severní Uzel, Lunu a kv. ASC, kv. na DSC. Připadá mi, že mi to neustále vytahuje stará zranění, kdy mě vyloženě zasáhne např. nějaký sen, kde vidím obrovskou ránu někde na těle, pak se mi postupně v reálu ukazují symboly a ukazatele na místo, kterého si mám všimnout. Rána = pro mě symbol Chirona. Zajímavá shoda.

Tím bych chtěla trochu rozproudit diskuzi. Původně jsem chtěla vytvořit novou s názvem Aspekty Chirona a jak je prožíváte, ale nechám to zatím tak.
neznámy
neznámy | 30.7.2013 10:33
Cheirón v blížencoch v 7. dome. Vzťahy sú naším veľkým učiteľom...
neznámy
neznámy | 30.7.2013 11:07
Mám Chirona v prvom dome v Rybách. V konjunkcii zo Slnkom, Saturnom, v trigóne s Neptúnom, Jupiterom a Lunou a v opozícii s Uránom.
Chiróna beriem ako dobrého učiteľa, možno v živote toho najdôležitejšieho.
neznámy
neznámy | 30.7.2013 14:06
ja som práve zistila,že mi tranzituje cez Chirón č.luna,pluto a jupiter-kvadratúry
...teda neviem ani,či som to napísala správne.Pred časom som si kúpila nejaké knihy o tranzitoch,tak to idem potzrieť.
Mňa by zaujímal ten termín posvätné zranenie-čo to znamená? a prečo je nevyliečiteľné....ja si ho teda predstavujem ako zranenie z veľmi dávnych životov...napríklad Atlantída....to,že ma tu nechali,keď sa všetko rútilo do mora,že som stratila domov,pocit bezpečia ...a vlastne aj Boha v sebe....to nie je žiadna moja konšpiračná teória,o Atlantíde som nikdy neuvažovala,ale "zhodou okolností pôjdem v októbri na Maltu -so ženami-objaviť v sebe bohyňu-BOW--a tá Malta určite s Atlantídou súvisí...
proste mám pocit /chirón v býkovi v 10.dome-nájsť svoju identitu/,že mi chýba nejaký orgán /ako slepému oči/,ktorým by som sa mohla naladiť na vnímanie svojej podstaty...napríklad srdce-YES-
neznámy
neznámy | 30.7.2013 14:09
a ešte ma k tomu môjmu chirónovi napadlo,že sa so mnou veľmi veľa zmenilo,keď som sa vedome znovu napojila na Zem....že od vtedy mám pocit,ktorý som snáď za celý život nezažívala,že som tu správne a že tu aj chcem byť.....a myslím si,že bez tohto napojenia by som celý život len blúdila.

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...