mesiac
Streda, 24.4.2024
Meniny má Juraj

Astrológia a horoskopy - 

Cheiron

neznámy
neznámy | 9.12.2013 09:31
Tak s pár vetami si zabil klinec po hlavičke.
Napríklad s tým presadzovaním sa. Nie, to naozaj nerobím. Nemám v sebe tú potrebu pchať sa dopredu. Takže to ako negatívum nevnímam.
Sebavedomie mám možno väčšie ako ktokoľvek iný, ale podľa toho, čo si kto za tým pojmom predstavuje. Moje sebavedomie spočíva v tom, že na nikoho sa nedívam zdola, ale ani zhora.
Prísna nie som. :) Hlučných ľudí, ktorých je všade počuť, pozorujem, niekedy sú zaujímaví, inokedy smiešni. Keď neohrozujú môj osobný priestor, nevadia mi.
Sexi oblečenie a výrazný make-up. Hm, to nie. Výrazný make-up mi nikdy nepristal, nehodí sa k môjmu typu. A oblečenie? Radšej splyniem s davom, najlepší by bol myšací kožúšok, keby sa dal niekde zohnať. :)
neznámy
neznámy | 9.12.2013 16:07
Máš pravdu s Lunou a Plutem, já bych se hodně bála i spojení Luny se Saturnem.

Moc díky za přiblížení aspektu, Tak to je skutečně dobrá vlastnost, možná ta nejlepší, jako člověk může mít....-HEART-
neznámy
neznámy | 9.12.2013 20:21
Mám chirona v beranu v 1d v trinu na lunu a saturna a v kvadrátu na venuši no asi to bude podobné jako s tou Lilith v kvadrátu na venuši.......je tam nějaky rozdíl.........
Dogi
Dogi | 10.12.2013 20:49
Pravdu povediac, čo to som o Cheirone prečítala. Ja mám Cheiron v Býkovi a v 10.dome, v konjunkcii s Lilith a v kvadratúrach na Asc, Lunu, Saturn, opozícia Urán, ale nejako zvlášť to neriešim. Snažím sa študovať najmä hlavné vplyvy. Aj tak je toho v astrológii dosť veľa a v konečnom dôsledku musím žiť a spracovávať reálne problémy život...kam ma tá cesta dovedie a či, resp ako to zvládnem uvidím aj tak až na jej konci :)
Dogi
Dogi | 10.12.2013 20:55
Prečo by si sa bála spojenia Luny a Saturna? Ja mám Lunu a Saturn na Ascendente v konjunkcii a žijem :-) :-) :-)
neznámy
neznámy » Dogi | 10.12.2013 21:49
Tak jasně, proč bys kvůli tomu nežila :p Bála bych se, protože nechci, aby mě dítě vnímalo jako přísnou, strohou saturnskou postavu. Vím, že to tak být nutně nemusí, ale třeba moje kamarádka a máti mají opozici luny se saturnem a obě jsou ke své matce strašně kritické, myslím, že ji takhle vnímaly a obě v sobě mají něco chladného.
Dogi
Dogi | 10.12.2013 23:42
Dora, chladná určite nie som, iba ľudia, čo ma nepoznajú majú pocit, že si držím odstup a neskôr mi prekvapene povedia, že taká vôbec nie som...takže je fakt, že trochu dlhšie trvá, než sa voči ľuďom otvorím...potrebujem človeka trochu poznať. Nie som taký ten spontánny typ čo sa s každým hneď prirodzene objíma, aj keď odkedy mám partnera z "južnej" krajiny, zvykla som si na objímanie s každým ako na normálne :-D. Vekom sa to mení k lepšiemu ;-).
Ale je fakt, že sa mi dostalo v detstve chladnej výchovy bez dotykov od mojej mamy (ona má saturn v 1.dome v kvadratúre s venušou v 4.dome, okrem iného).
Nuž a ja chladná mamina snáď nebudem, tiež by som to po svojej vlastnej skúsenosti pre svoju dcéru nechcela...poviem ti na jar...každopádne sa na bábätko teším a veľmi ;-).
Skôr si myslím, že u mňa Saturn v konj. s Lunou a Asc prejavuje viac schopnosťou sebaobmedzenia a niekedy som na seba neuveriteľne prísna. Mám na seba oveľa prísnejší meter ako na všetkých okolo seba. Všetkým, ktorých ľúbim odpustím všetko, len sebe nie...ale aj to sa už snažím zlepšiť ;-).
A na záver...myslím, že sú oveľa horšie veci v horoskopoch ako napäťové spojenia Saturna a Luny. Z vlastnej veľmi skromnej skúsenosti zo štúdia horoskopov ľudí, čo som poznala ti môžem povedať, že najhoršie sú manipulatívne a deštruktívne typy osobností...všetko ostatné mi príde ako bežné chybičky krásy...každý človek má niečo...môj názor :-).
neznámy
neznámy » Dogi | 11.12.2013 13:39
Čekáš holčičku :) gratuluju -HEART- Určitě nebudeš chladná, myslím, že chyby rodičů jsou dobré k tomu, že se jich na vlastních dětech vyvarujeme. Moje sestra má na asc. taky saturna, se svými dětmi se mazlí, dává jim najevo lásku pořád, žádný studený čumák, jen prostě neumí být nikdy úplně spontánní....Jsou horší věci, to je jasné, jen bych se toho spojení bála u vlastního dítěte, kdyby mě mělo vnímat, jako studenou matku, považovala bych to za největší životní prohru, naštěstí se rozhodl narodit jindy, než při téhle konstelaci :)
Dogi
Dogi | 11.12.2013 14:15
Ďakujem Dora :-). A áno, menej spontánna som aj ja, to sedí, ten Saturn predsa robí svoje a prináša určité "nepríjemné" veci, ale dáva mi aj kopu dobrého...vytrvalosť, stálosť v citoch, zodpovednosť...:-). Navyše, na vlastné prekvapenie som zistila, že po prvý krát sa cítim dobre vo vzťahu s mužom a "čuduj sa svete", máme vzájomne kladne poprepájané Slnká so Saturnami. On má Saturn v 7.dome. Takže niektorí z nás to tak si potrebujeme.
A dnes si o svojej mame nemyslím, že je studená, pochopila som, že to len nevie tak dať najavo a aj ona je vekom viac otvorená, ako bývala. Myslím, že sa to dá časom zvládnuť. :-)
Ak bude mať moja dcéra prepojený Saturn s Lunou (viem, že sa určité veci "dedia"), vezmem to ako fakt a nebojím sa toho. Ja viem, že ona si vyberie presne ten moment pre narodenie, ktorý bude pre svoj vývoj v tomto živote potrebovať :-).
neznámy
neznámy | 12.4.2014 10:28
:D-LOL-:) ale ved sme vsetci vynimočný a original-LOL--LOL--LOL-
neznámy
neznámy | 12.4.2014 11:01
ano, ano, ale odtial potial:D
neznámy
neznámy | 12.4.2014 11:04
-BOW-
neznámy
neznámy | 12.4.2014 13:32
V působení Chironu v mém horoskopu zatím tápu. Mám ho ve druhém domě ve Vodnáři v opozici na Pluto v osmém domě v Panně a v kvadrátu na Jupiter v jedenáctém domě ve Střelci.
Jinak Chiron sextil ASC a trigon MC. Ještě v polosextilu na Lunu .
Stránka:
1 2 3
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...