mesiac
Štvrtok, 25.4.2024
Meniny má Marek

Astrológia a horoskopy - 

Charlie Sheen je HIV pozitivny

neznámy
neznámy » marcie | 20.11.2015 17:06
Možná, že u Tvého syna je to o závislosti na otci...
Já mám zkušenost, že jsou to silné osobnosti, nevím, jak je Tvůj syn starý, nemyslím, že se každý aspekt musí projevit od dětství, resp. vůbec musí objevit.
Myslím, že jsou to lidé, kteří dokážou druhé ovlivnit, manipulovat jimi, velice silně a skrytě, třeba na podvědomé úrovni. jestli je ta manipulace zaměřena "kladným" nebo "záporným" směrem, to je asi různé.
Ten Rudiho termín mě zaujal, protože je to podle mých zkušeností tak silný aspekt, že může toho, kdo si ho neuvědomuje, nezpracovává ho, vést nejen k vrcholu, ale i k propasti.
Ale já nejsem astroložka !!!, to je jenom postřeh z pár horoskopů, kde se mi to podvědomí lidí ve spojení se středem osobnosti zdálo tak silné, že vedlo prostě - kamkoli. kamikadze.
Tím se prosím tě vůbec nenech vystrašit,-FLOWER- určitě je tu spousta lidí, kteří o tom něco vědí a myslím, že i mají tenhle aspekt.:)
neznámy
neznámy | 20.11.2015 17:18
Ahoj, tento aspekt (Slunko konjunkce PLuto) má moje matka, navíc ve 4. domě...takže doma generál :D....že by ona sama byla kamikadze, to se mi nezdá, ale doma muselo být po jejím...
Ale rovněž to může značit ztrátu otce v ranném dětství, což u mojí matky nastalo, její otec umřel, když jí bylo asi 10 let.
Nechci ale děsit zde přítomné s tímto aspektem, berte to tedy prosím s rezervou (zase je potřeba vidět celý horoskop komplexně)
neznámy
neznámy | 20.11.2015 18:00
pravdupovediac je mu moc v tomto neverim. :) bol by blazon, keby teraz na seba verejne nieco priznal, ked sa mu zacinaju vyhrazat jeho byvale partnerky sudmi a navyse by mu hrozilo za nechraneny styk vazenie. ale aka je skutocna pravda, tak to vie len on a jeho milenky...
kamikadze mentalita je vyraz pre cloveka, ktory nevaha ist do extremov. u charlieho je to zvyraznene aj tym, ze v konjunkcii so slnkom ma dve planety, ktore s extremami suvisia asi najviac...urana a pluto... pluto je archetyp maga, ci mafiana... obidvaja suvisia s mocou a tiez su archetypom extremnych sil schopnych ist az do krajnosti. a plute je problem, ze clovek casto taketo sily v sebe potlacuje, ci utajuje a objavia sa u neho az v krizovych situaciach... a urana je to viac viditelne na prvy pohlad... tiez aspekty mars/uran a mars/pluto su vplyvom podobne kamikadze mentalite:)
neznámy
neznámy | 20.11.2015 18:12
Také si nedovedu představit, že v téhle situaci řekne: ano, jsem takový hajz....atd. A máš pravdu, že skutečnost můžeme jen odhadovat.:)
I za kamikadze vysvětlení dík. Bohužel tedy bohužel pro mě, ne obecně, zase máš pravdu.
:D
neznámy
neznámy » Dogi | 20.11.2015 18:13
ano, bude to mat extremne tazke... saturn a neptun su planety, ktore najviac dokazu podkopat zdravie (nie nadarmo sa ich spojenie do midpointu v kozmobiologii hovori aj "osa choroby"). on okrem kvadratu tranzit saturna na jeho stelium bude mat prechod saturna cez jeho direkcnu venusu a marsa, ktory su v sucastnosti v kvadrature na radix pluto... a samozrejme ho caka aj opozicia neptuna na jeho slnko...a urana na jeho venusu...pluto odchadza z trigonu na jeho stelium (teda minumalne od slnka). to si vysvetlujem tak, ze doteraz si to mohol dovolit tajit...mozno ho drzala tato konstelacia aj nejako nad vodou... a co je zaujimave asi najviac, tak teraz preziva direkcny NOV (cca 3 stupne od presnej konjunkcie)...v skratke povedane, party sa skoncila, treba sa pripravit na novu etapu zivota...
a tie napatove aspekty neptuna, saturna a urana budu suvisiet aj so sudnymi spormi, stratou popularity a roznych skandaloch, ktore budu vyplavovane na povrch... no nezavidim mu... ktovie ci to nie je jeho labutia piesen, aj ked to skor podla mna zalezi na tom ako sa dokaze prisposobit novym podmienkam... ze ci nesklzne opat ku kokainu a podobne...
Dogi
Dogi | 20.11.2015 22:27
Ďakujem, potvrdil si mi čo som si myslela aj ja, keď som videla jeho horoskop. Budúci rok bude veľmi ťažký pre mnoho ľudí, ktorých Saturn s Neptúnom, prípadne aj Pluto s Uránom zasiahnu.
marcie
marcie | 24.11.2015 13:48
Ďakujem za reakciu, syn bude mať o pár dní 19 rokov a je tiež manipulátor, ja ho dokážem "prekuknúť", keďže mám tie kvadráty, čo písal rudi (mars-uran+pluto) ... ten termín kamikadze osobnosť by som radila skôr k sebe ako k nemu, on je opatrnejší, skôr asi manipuluje a je tam tá závislosť na otcovi v tom zmysle, že zrejme má pocit, že bez neho by nič nedosiahol ... tá kamikadze osobnosť by mi skôr sedela na tie kvadráty, človeka stále niečo núti k adrenalínovému jednaniu (u mňa to bolo napr. karate, ale aj v bežných situáciách si človek privodzuje adrenalínové stavy, napr. že za aký najkratší čas sa stihnem ráno vychystať do práce, vo viacerých zdrojoch som našla, že ľudia vybavení takýmito aspektami by mohli pracovať napr. v záchrannej službe a pod.... skrátka taký úplne kľudný život nie je nič pre nás ... ;)
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...