mesiac
Štvrtok, 28.3.2024
Meniny má Soňa

Astrológia a horoskopy - 

Černá Luna trigon Luna

neznámy
neznámy | 2.7.2013 08:59
Vyčetla jsem, že to znamená nepřístupnou matku nebo absenci matky.
Mohu to potvrdit. Mám takovou matku.
Jde to ještě nějak specifikovat, když je matka Blíženec a já mám Černou Lunu v Blížencích?
neznámy
neznámy | 10.7.2013 22:36
čo je to čierna luna?
vandalka
vandalka | 10.7.2013 22:54
Ja mam vo svojom natale tento isty aspekt, sice v sirsom orbise (cca 5) a rozhodne to neplati, prave naopak. Ja by som povedala, ze by to mohlo sediet, ak by Luna bola poskodena, nie? A kedze trigon je pozitivny aspekt, to ma opacny efekt...co sedi napr aj na mna, kedze mam s maminou vyborny vztah..a cim som starsia, tym viac.
Dogi
Dogi | 31.7.2013 10:48
Neviem, ale logicky vzaté, ak je to trigon, tak by mal byť výklad pozitívny, či nie? :-)
neznámy
neznámy » vandalka | 31.7.2013 11:22
No u černé luny žádný aspekt není pozitivní :-) a speciálně právě trigony a sextily jsou pořádně zákeřné, jelikož působí skrytě a člověk je prakticky nedokáže zpracovat.
neznámy
neznámy | 31.7.2013 11:54
ahoj, existuje o tom nadherne zpracovana knizka "Lilith", nevim ted autorku, ale zjistim pokud budes mit zajem, vzdy mi ve vsem moc pomohla a otevrela oci, cetla jsem jich asi vic, ale jen tahle jedna mi prisla velmi jasna a napomocna
neznámy
neznámy | 31.7.2013 11:54
-YES- presne tak. Zvlášť v tomto prípade, keď je Lilith v Blížencoch, ktorá značí o problémoch v komunikácii. No keďže je čierna luna v 11-tom dome, tak sa to bude týkať aj slabšej komunikácii s priateľmi, ... alebo ich nedostatku.

Kladne to vidím v tom, že Čierna luna v trigone s Lunou dáva človeku mimoriadny talent. Napríklad aký mal Picasso.

Záporne, ak by takýto talent človek využíval napríklad na čiernu mágiu, ktorou vie ľudí okúzliť, tajne nimi manipulovať a klamať ich...
Dogi
Dogi | 1.8.2013 09:26
Ok...tak mi povedzte, ako na mňa pôsobí podľa vás moja Lilith...

v Baranovi a 10.dome,
v kvadratúre na ASC
opozícia Urán
trigón Neptún
polosextil Merkúr
oktil Slnko a Venuša

:-)
neznámy
neznámy | 1.8.2013 10:10
Černa Luna rovná se Lilith
tu nějaká starší diskuze
http://www.zverokruh.sk/forum/astrologia-horoskopy/lilith-v-raku-matka/

Odkazy z venku, nevím, zda to nevadí, kdyžtak vymažu
http://www.pannacz.com/astrologie.4/cerna-luna-v-horoskopu-postaveni-v-domech.351.html
je tam i rozepsané znamení a obecnější info o ČL


http://astrogaia.webnode.cz/lilith/


http://astrolexikon.webnode.cz/vyklady/cerna-luna/cerna-luna-v-aspektech/canopus/
jsou tam rozepsané aspekty, znamení i domy, ale tu mi ten popis přijde až příliš pozitivní (popisuje asi spíš její zvládnutou polohu, která ale není zadarmo ani u pozitivních aspektů).
neznámy
neznámy | 1.8.2013 10:14
Zabiku, to by mě zajímalo. Já našla dva tituly, jeden byl hned někde zkritizovaný, na druhý marně čekám až dojde. Tak doufám, že to je ono.
Temná žena v našem nitru Traugott Hannelore
??
Dogi
Dogi | 1.8.2013 11:00
Díky :-)
Dogi
Dogi | 1.8.2013 14:55
Ešte raz díky za linky...prešla som si to...zaujímavé a zistila som, že to mám s tou Lilith trošku inak...

v konjunkcii na Chiron v 10.d a Baran
opozícia Uran
kvadratura ASC, Luna a Saturn

kopa radosti :-)
Žabkažabulienka
Žabkažabulienka » Dogi | 1.8.2013 20:45
Aj ja mám Lilith v konjunkcii s Chironom ale o dom ďalej. Žiaľ stále dumem, v akom zmysle mám problém s komunikáciou. Mám totiž naozaj problémy, ale neviem ich presne identifikovať. Mám to v 11. dome, oproti je Saturn a v "súlade" je Merkúr. Teda mám to preštudované, ale stále mám nejasnosti.
neznámy
neznámy | 1.8.2013 22:22
Nóó...tak to ten mimořádný talent se mi zamlouvá už více:D-LOL-
Asi to tak je, protože talent mám na různé věci, hlavně kreativní nápady a malování, také jsem Váha, takže to k nim patří.. Také oblast intuice, jasnozřivost a jiné skryté schopnosti.
A právě tam vidím to úskalí ve vztahu s matkou nebo rodiči vůbec, že mě v takovýchto směrech hodně zbrzdili, vzali vítr z plachet a hodně úžasných příležitostí přišlo vniveč, docela tím, že rodiče byli uzurpátory, tedy jsou a při chuti se seberealizovat mi doslova hatili plány, hlavně tedy matka.-SAD-
Dogi
Dogi » Žabkažabulienka | 2.8.2013 09:41
Možno by si zdroj tvojich problémov s komunikáciou mala hľadať inde ako v postavení Lilith :-). No a ako to tak čítam, tu s komunikáciou nemáš problém...:-)
Žabkažabulienka
Žabkažabulienka » Dogi | 2.8.2013 14:03
Ja by som nepovedala, že mám problém s komunikáciou ako takou, ale skôr niekedy nestíham reagovať na ľudí a ich nečakané slovné útoky :D Je ich len málo, ale odstavia ma. A vtedy neviem reagovať :P Hodnotím to ako Merkúr kvadrát Neptún v znamení Barana :)
Dogi
Dogi » Žabkažabulienka | 5.8.2013 09:35
Ale to vôbec nevadí, ak hneď nereaguješ...môže to byť aj výhoda. Máš viac času na reakciu s chladnou hlavou. Skús to využiť vo svoj prospech :-). Nie je nič horšie, ako keď človek reaguje hneď za hurúca, to mi ver...:-). A ak niekto na teba nečakane slovne útočí aby nad tebou vyhral, či ťa odstavil...tento typ ľudí treba s úsmevom ignorovať a povzniesť sa nad to pokiaľ nejde o nič vážne...:-)
neznámy
neznámy » Dogi | 5.8.2013 21:34
No, není to tak jednoduché, protože než si to promyslíš a pak až za nějakou chvíli zareaguješ, je už většinou pozdě a pozdní reakce pak vypadá jako když přijdeš s křížkem po funuse. Mám to totiž taky tak :-)
lak
lak » Dogi | 5.8.2013 21:59
tiez myslim :D :D
Žabkažabulienka
Žabkažabulienka | 6.8.2013 07:28
Presne tak, je to skôr negatívum. ja obdivujem ľudí, ktorí sa vedia rýchlo slovne brániť. Ja to niekedy tak nečakám, že to neskôr vyzerá tak, že ja tom tá blbá. Pritom to tak vôbec nemusí byť... Niekedy si všímam reakcie iných aby som sa inšpirovala, ale keď najbližšie situácia môže byť iná, a to už budem zmätená aj z mojich pripravených zásob ako niekoho vyšachovať :P Snáď na to dozriem..
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...