mesiac
Sobota, 20.4.2024
Meniny má Marcel

Astrológia a horoskopy - 

Bod stesti

neznámy
neznámy | 19.4.2017 23:19
Ahoj,chci se zeptat,kde mate svuj Bod stesti a co si o nem myslite?A jestli treba muzete porovnat nekoho blizkyho ato,co ma rad,treba dite kde se citi dobre..A jestli u sebe v dusi citite ze ano,ze tohle je asi to pravy a tady je to moc pekne popsany,znameni i domy:
http://www.romanhynek.cz/astrologie/ostatni_body/astr_oth_bodst.htm
Chtela bych debatku..Kdepak mate Bod stesti a kdy to byl nebo si myslite ze byl Vas zachranny kruh?Taky v jakem dome,co citite..-FLOWER-
K ostatnim bodum: http://astrolexikon.webnode.cz/news/bod-stesti/
martinbd
martinbd | 20.4.2017 06:45
táto téma tu už bola:

http://www.zverokruh.sk/forum/astrologia-horoskopy/kto-mi-vysvetli-bod-stastia-a-bod-duchovny/

Pridám ešte moje nové zistenia. Bod šťastia ale aj bod duchovný Valens užíva aj v diagnostike, hodnotení zdravia. Pričom bod šťastia určuje skôr zranenia a bod duchovný choroby, ale v príkladoch to potom užíva tak aj onak, takže aj skrz bod šťastia určuje choroby. Takže ak budú dané body a ich vládcovia dobre postavené a dobre ožiarené, znamená to dobré zdravie, ak sú zle postavené a zle ožiarené, tak to znamená choroby a potom znamenia v ktorých sú tie poškodené body a ich vládcovia určujú, ktorá časť tela a ako bude zasiahnutá. Prezrel som v danom duchu viacero horoskopov a v niektorých prípadoch to dávalo zmysel. Napríklad bod šťastia v Panne, vládca Merkúr v Kozorožcovi v opozícii na Saturn - problémy s kĺbmi. Možno je to tak, že z bodu šťastia sa dajú určovať skôr fyzické choroby a z duchovného skôr psychické. Ďalej z bodu šťastia a jeho postupu znameniami (je to určitá predikčná technika, ktorú tu nejdem popisovať) určuje, aký bude zdravotný stav v určitom veku človeka. Z postupu duchovného bodu určuje, ako sa to bude vyvíjať s povolaním daného človeka. Takže ten bod šťastia bude mať asi väčší význam v diagnostike, ako bod duchovný.
neznámy
neznámy » martinbd | 20.4.2017 09:10
Fakt diky moc za textik..Ja mam PF v Panne a v 6.dome pod Pannou,vladce Merkura je Uran kvadratura Pluto..Takze nejaka rakovinka..treba zaludecku nebo porouchany nervy,treba nadorek na mozecku..:)
Ale hele do budoucna nevim jestli koukat a vykladat jak bude dotycny trpet je dobry,vhodny..Treba spoluzacka mela rakovinu kosti a kohouti ostruhy na patach..porad opakovani Sat-Koz-Sat-Vodn-Sat v radixu..jenomze veda jde dopredu,budou kmenovy bunky a pokud se nebudou vyuzivat nebo spis zneuzivat..a to je otazka vubec existencni rekla bych a eticka a clovek co s tim pracuje musi mit osobni..moralku aby toho nezneuzil pro nejaky klony a neprirodni veci..myslim takovou tu selekci a taky svoje ego..ale chtela jsem rict ze veda jde dopredu a je mozny ze nevis co bude zejtra ani v tom vedeckym a lekarskym pokroku a ze pokud ma problemy s klouby a asi neprimereny veku,tak to neni stav ze by v tom musel clovek uviznout navzdyy..dlouho..trpet..Jina vec je dostupnost lecby,rehabilitace,pomucek a tak.Ale myslim,ze kazdej clovek si zaslouzi nadeji.
neznámy
neznámy | 20.4.2017 09:47
Zdravie sa nedá posúdiť podľa tohto jedného bodu a aspektov naň, keď tak na sebe pozorujem (už mám viac rokov) - tak najlepšie o zdravotnom stave naznačuje midpoint Slnko - Luna /mám to v zn. Lev/ , postupne sa mi objavujú tieto choroby. Ale môže to naznačovať aj VI. dom, aj postavenie Saturna aj nepriaznivé aspekty na Slnko, Lunu v radixe alebo aj tranzity, atď.
martinbd
martinbd | 20.4.2017 11:52
Ide len o náchylnosti na choroby, nie o predpoveď, že sa prejaví, zmysel to má ten, že človek môže do budúcna predísť problémom, keď vie, kde by sa mohli prejaviť a keď sa už prejavia, tak horoskop môže pomôcť v diagnostike a dokonca v hľadaní psychosomatických príčin choroby a pri výbere napríklad byliniek k liečbe.
A súhlasím s mpg, je potrebné brať do úvahy veľa vecí a toto je len jedna z mnohých.
Ona
Ona | 20.4.2017 19:30
Napríklad môj syn má bod šťastia v 3. dome, ktorý sa nachádza v znamení Váhy = komunikácia a vzťahy (aj pracovné). - Môj syn má rád prácu na počítači a pracuje ako počítačový grafik. A so svojou manželkou sa zoznámil cez Internet.
neznámy
neznámy » Ona | 21.4.2017 02:38
-THUMBSUP-Super,o to mi slo..:)
neznámy
neznámy » martinbd | 21.4.2017 02:40
A ta pani s opozici Saturna ma psychosomaticky problem kde?A Vy mate kde PF,co byste o nem rekl..i u Vas..kdyz uz pisete..:)
neznámy
neznámy | 21.4.2017 02:50
Zdravotni kriz je hroznej,smutnej..kdyz je bolest..ale zase ja verim ze vsechno spatny je pro neco dobry..a taky ze veda postupuje v medicine a taky i ty znalosti,treba psychologie,psychosomatika..A muzu se zeptat teda jak konkretne se ten Lev projevil na zdravi u Vas..?Tyka se to srdicka?
martinbd
martinbd | 21.4.2017 06:44
:), no je to zaujímavé, lebo ten problém sa jej spustil po jednom výlete, ceste, Merkúra ma v 3. dome. Keďže ide o Merkúr, tak to môže súvisieť s nervovým systémom. A psychosomaticky neviem, lebo to by si vyžadovalo hlbší rozhovor, ale týkať by sa to malo práve tej oblasti 3. domu - komunikácie.
Ja mám bod šťastia v Kozorožcovi v XI. dome podľa Placida. Kamarátka mi raz povedala, že mám šťastie na priateľov, tak neviem či je to ono.
milan08
milan08 » martinbd | 5.5.2017 07:32
bod stastia je tymus,ten treba stimulovat.
neznámy
neznámy | 5.5.2017 10:12
Já bych věděla, kde je.
Jen těm chlapům to musím donekonečna ukazovat!
-LOL--LOL--LOL-
nikav
nikav | 5.5.2017 19:44
Aj ten treba stimulovať, ako to píše Milan o týmuse v príspevku pred tebou? -SHAME-;)
neznámy
neznámy | 5.5.2017 19:50
-LOL-
nj, jen málokterý chlap ho najde....:)
neznámy
neznámy | 5.5.2017 20:52
mám ho v 10.dome v Býkovi na 24st, poblíž na 19.st mám Saturn. Iné planéty nemám v 10.dome.
neznámy
neznámy | 6.5.2017 00:37
aj tak sa dá-ROFL-
neznámy
neznámy | 7.5.2017 12:41
Ale když ho najde, to je štěstí!!!-ROFL-
neznámy
neznámy | 7.5.2017 13:31
V lednici? -WINKIE-
neznámy
neznámy | 7.5.2017 14:40
Lepší je to ukázat než pořád něco hledat jako pako.-ROLL-
neznámy
neznámy | 9.5.2017 10:16
Ja v 1.dome - strelec, čo to znamená neviem :)
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...