mesiac
Štvrtok, 18.4.2024
Meniny má Valér

Astrológia a horoskopy - 

blbe konstelacie od pluta a urana

vandalka
vandalka | 13.4.2013 21:21
Ahojte,
mam tu pred sebou totok:
tranzity: pluto kvad pluto/asc + pluto trioktil mesiac + uran konj desc/opozicia pluto/asc + uran trioktil mesiac.
solar na tento rok: uran presna konj na desc, uran kvad pluto/slnko, v solari asc vo vahach
mne/amaterovi pri tomto napada jedine rozpad vztahu..vam?
myslite, ze ak sa to tyka vztahov, tyka sa to tych oficialnych, ktore reprezentuje 7.dom? alebo desc a 7.dom a krizy/rozpady sa mozu tykat aj ludi, s ktorymi nie sme, ale ich milujeme, hoci zijeme s niekym inym?
alebo tieto nepekne konstelacie mozu znamenat aj nieco celkom ine?
Dakujem za komenty a nazory :) -FLOWER-
neznámy
neznámy » vandalka | 13.4.2013 22:07
neodvratný rozpad vztahu to nemusí vždy znamenat.

Viděl bych to spíš na situace, které si žádají nový přístup ke vztahům.
Pokud by však hrozil rozchod, může být tako krize vyřešena moudrým a velkorysým přístupem přinejmenším jednoho ze zúčastněných a to vašeho partnera.
vandalka
vandalka | 17.4.2013 21:47
Dakujem. Nejde o mna a mojho partnera..o jedneho kamarata. Rozpraval mi o problemoch vo vztahu, ktore sa diali pred rokom, tak som mrkla na jeho horoskop.. a to, co som tam videla, nenasvedcovalo tomu, ze by sa to malo pohnut k lepsiemu v najblizsom obdobi. Ten ich vztah bol uz zjavne na nedobrej ceste, on sa zalubil do niekoho ineho atd..
Ale mozno prave tieto tranzity ho prinutia sa na ich vztah pozerat inymi ocami a bud ho zachranit alebo pride na to, ze uz spolu naplnili, co mali a pojdu si kazdy svojou cestou...
neznámy
neznámy » vandalka | 21.4.2013 12:39
uran je vzdy o urcitej potrebe zmeny, ci slobode....a o lekcii tolerancie...mozno tym zalubenim sa jedna o nejaku podvedomu potrebu si dokazat, ze este stale je slobodny a nesputany...a mozno potrebuje len novy impulz vo vztahu...kazdopadne ci vztah vydrzi alebo sa rozpadne, tak to sa pravdepodobne dozviest, az ked tranzity vyprchaju... konstelacie malokedy hovoria o vysledku, skor hovoria o okolnostiach, ktore cloveka sprevadzaju zivotom...

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...