mesiac
Štvrtok, 25.4.2024
Meniny má Marek

Astrológia a horoskopy - 

BDSM

Argyll
Argyll | 22.8.2014 14:04
Mám pocit, že ona to přežila, snad po dvou dnech se dovolala pomoci...
neznámy
neznámy | 22.8.2014 14:27
tak u ní určitě dominantní živel země (připoutat,uzemnit se) a ohně (radiátor).U něj jasná převaha vzdušného živlu :D
neznámy
neznámy | 22.8.2014 14:36
Uf, neviem, či som oprávnená...skôr nie,ale...

V krátkosti, dominantný je povinný sa o svojho partnera starať, o jeho potreby, ctiť si ho a milovať. Submisívny sa mu úplne oddá a priľne k pánovi (jaj bože táto ich terminológia) extrémne hlbokou láskou. Pokiaľ je dominant nevyzretý, berie svojho partnera ako handru, nedajbože ho odvrhne, spôsobí subíkovi strašnú, skoro až ukrutnú bolesť a trýzeň. Jasné, o toto tam ide, avšak dominant musí, rovnako ako subík, dodržiavať pravidlá.

D/s vzťah je odchylka. Netreba si to spájať so vzťahom, alebo sexualitou, kde Pluto hrá nejakým spôsobom prím. Ako podotkla Neřeknu, vzorec je zmenený. Hlavne vzorec Luna/Pluto. Tým, že sú dobrovoľne povinní sa milovať, si dávajú ten extrémny pocit istoty. Pravidlá im dávajú pocit bezpečia a vytvárajú akúsi bezpečnú zónu, mantinely. V takomto vzťahu majú dvaja istotu, že pokiaľ dodržia pravidlá, o svojho milovaného partnera neprídu. A tiež im takáto forma vzťahu zabezpečí prežívanie extrémnych emócii, lásky (aj na spôsob luny) a bolesti, kedy hlboké naplnenie a uspokojenie základných potrieb jedného úplne závisia od správania sa toho druhého.
neznámy
neznámy | 22.8.2014 14:57
Myslím, že je u takých ľudí výrazne zakomponované Pluto, prípadne Urán v nejakých neharmonických aspektoch s Marsom al. Venušou, alebo v naviazanosti na 8. dom a tiež výrazný vplyv Škorpióna, aj keď to nemusí byť tak vždy. Mimochodom ani Neptún nie je zanedbateľný, keď je silne postavenený v horoskope, tiež v silných neharmonických aspektoch viazaných na osobnú planétu al. 8. dom, lebo Neptún spôsobuje rôzne závislosti, poruchy osobnosti a prehnanú vášnivosť či túžbu po niečom, ak je v tých neharmonických aspektoch. Čo sa týka dominancie a submisivity, dominancie a boji o moc tak to sú záležitosti, kt. patria pod Pluta, ale u takýchto ľudí, kt. sú fanúšikmi rôznych netradičných sexuálnych techník by som to skôr stavila na Urán. Toť môj názor. :)
neznámy
neznámy | 22.8.2014 15:18
Pre mňa osobne veľmi ťažko predstavitelné, vlastne nepredstavitelné. :D
Neodsudzujem takýto spôsob sexuálnej intimity, nemám na to právo, ale nedokážem sa do toho ani minimálne vžiť. -NOOO-
neznámy
neznámy | 22.8.2014 15:20
Viacerí ste tu spomenuli neptún, u mňa v horoskope je neptún veľmi výrazný, ale nemám ho v ťažkých aspektoch na planéty, iba v harmonických, tak asi preto sa ma to netýka.
neznámy
neznámy | 22.8.2014 16:10
Poznam jeden taky pripad ... hoci osobny horoskop som videla len pre jedneho z dvojice. Tam bola Luna poskodena Plutom (opozicia) a umiestnena na osi Asc-Desc (Mesiac konj. Asc, Pluto konj.Dsc), a Uran v 8.dome. Prevaha zemskeho zivlu.
neznámy
neznámy | 22.8.2014 17:40
Heh, a nevidela si náhodou môj horoskop? :D... lebo takto to vyzerá presne u mňa, až na to, že mám Mesiac na Desc. v stéliu s Plutom a Marsom. Priznávam sa dobrovoľne, mám množstvo sexuálnych úchyliek, ale nemôžem za to. To ten horoskop. -YUMMIE-
neznámy
neznámy | 22.8.2014 18:00
Pockaj teraz po takomto verejnom priznani kolko sukromnych sprav s navrhmi ti pride do posty -LOL-
neznámy
neznámy | 22.8.2014 18:08
Tak zasa som toho toľko nepovedala ;)... a okrem toho Urán vo 8. dome môže znamenať všeličo nie len sexuálne zvrhlosti a apetít. -MUSIC-

Pozn. Chýba mi tu ten smajl, čo má svätožiaru okolo hlavy, teraz by sa mi hodil.
neznámy
neznámy | 22.8.2014 23:08
Každá oběť si hledá svého vraha. Každý submisivní jedinec si hledá svého dominantního. Je to stejné jako s láskou na první pohled. Prostě to zacvakne.

Pocit jistoty by tenhle D/s vztah asi posunul někam k Máni a Pepíkovi po 40 letech manželství. Tohle je ještě něco jiného. Víc o pocitu odevzdání se až propadnutí, posedlosti. To je veliký rozdíl.
Jak psala Zuza, magie.
Ale asi to může být i o experimentování, jak psala Tisha - uran.

Ti lidi jsou každopádně trochu magoři : )

Samozřejmě že je to spojeno se sexem. O co jiného by tu šlo? : )
neznámy
neznámy | 23.8.2014 11:17
Bdsm ma mnoho podob,lehka forma,ktera muze slouzit jako prijemne zpestreni ,ktere však nijak vic nezasahuje do jinak bezneho zivota ,proste co kdybychom si dnes milacku vyzkouseli bicik a pouta,...to je tak již zcela normalni a bezne,nebo alespon neskodne,co se pohorseni tyce,že to snad ani naspada do kategorie sm,rekl bych že prikladne mnoho Blizencu,si takhle rado hraje,neb zrovna oni nesnasi stereotyp a jdou skoro do vseho ,co se jim zachce vyzkouset,apropo de Sade byl Blizenec s asc ve Stiru,Masoch jeho protipol tedy submisiv Vodnar,tohle jsou znameni majici v lasce zvlastnosti,experimenty,ktere muzou sokovat,vse zavisi na stupni submisivity a dominance,je li nekdo patologicky submisiv,nebo naopak utocny sadista,pak je to uz trochu stavnatejsi bdsm.U techto lidi hodne figuruje Mars opozice,kvadratura Saturn,Znameni všeobecně. .Stir manipulaci,Ryba fantazii ,zvrhlost,Rak pozadujic peci o telo vnitrni agresi,Kozoroh tvrdost,chlad ,Strelec fanatismus,Panna detail,atd atd.to vse muze zabarvit celkovy výsledek.
neznámy
neznámy | 25.8.2014 10:34
Aká temicka, tak do suflika bdms sa zmestí naozaj toho viac než dosť,nie všetko sa páči každému z komunity bdms,osobne má to oslovuje tak ak môžem niečo o tom napíšem a samozrejme nie každý to má takto v bdms...sub is a gift,dom is an obligation...mňa osobne priťahuje pocit že ma má niekto v moci,samozrejme subinka nechce ležať pri nohách celému svetu ale len tomu jednému,ktorého si ona vyberie,v podstate je to psychologická hra,u dobrého dom je to asi tak pokiaľ nezvládnes seba nemôžeš vládnuť iným...osobne som bola prekvapená keď som prišla na stretnutie bdms padli moje predsudky že dominanti sú nepríjemný rovno tí uvalia a že subinky nevedia narátať do 5...je to hra ktorá je vzrušujúca
a ako to majú v horoskope netuším,ja som aj tam na stretnutí pozrela asi 4 horoskopy dom vnímala som si mars a mesiac dvaja mali mars kozorožca a dvaja zas mesiac kozoroch asi nejaká náhoda...ale nemám zapísané dátumy
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...