mesiac
Piatok, 29.3.2024
Meniny má Miroslav

Astrológia a horoskopy - 

autosugescia v astre

neznámy
neznámy | 10.6.2017 13:58
Myslite si, ze pri pohlade (vacsinou na napatove) tranzity, ktore nas v najblizsej dobe cakaju – ze prave vtedy prichadza do hry autosugescia?
Ze sme natolko ovplyvneni rozmyslanim nad "negativnymi" moznostami toho, co sa moze stat, az si nakoniec jednu z nich naozaj pritiahneme do zivota?
neznámy
neznámy | 10.6.2017 14:04
no u niekoho,,,,asi áno
neznámy
neznámy | 10.6.2017 14:20
Áno, ja si to myslím. Preto sa vyhýbam pozeraniu tranzitov dopredu, samozrejme, občas k tomu skĺznem, ale rýchlo sa zase odpútam a zabudnem.
Hlavne preto, lebo samotné udalosti môže mať toľko verzií, že tá , ktorú si ja vymyslím v hlave svojim premýšľaním, môže byť realite práve tá najvzdialenejšia a ono sa to vybije úplne inak. :)
Takže ak pozerám tranzity, tak v súvislosti s nejakou budúcou udalosťou a len preto, aby som tak veľmi zhruba vedela, o čom to asi bude. No a potom to pustím z hlavy.
Život je príliš nevyspytatelný na to, aby sme poznali presné verzie, toho čo bude.
A astrológia je chvalabohu v tomto dostatočne volná.
Iné by bolo ísť napríklad k veštici, ktorá ponúka jedinú možnú verziu a predikuje budúcnosť veľmi na tvrdo. Od takej verzie budúcnosti je oveľa ťažšie sa vnútorne uvolniť a preto je aj nebezpečnejšia a je pravdepodobnejšie, že sa stane práve takto.
Pritiahneme si ju.
martinbd
martinbd | 10.6.2017 16:01
Ja neverím v autosugesciu, takže podľa mňa je jedno, či sa na to človek pozrie, alebo nie, ale keď sa na to pozrie, tak aspoň má šancu sa na to pripraviť, ak to sľubuje náročné obdobie a na druhej strane to umožní človeku si naplánovať nejakú činnosť, ak ide o priaznivé tranzity. Ja takto už roky nakupujem a funguje mi to.
neznámy
neznámy | 10.6.2017 18:04
hmmm, tak podla mna kazdemu, kto sa venuje astrologii, tak mozu urcite konstelacie vyvolavat v nom strach a potom, ak na to casto mysli, tak aj mozno zintenzivnit ucinok, ci privolat ho... mam skusenost, ze pri vela drastickych konstelaciach sa nic nedeje (minimalne vonkajsie prejavy), respektive som predpovedal uplne ine udalosti, ktore nastali, aj ked mali analogicky charakter, ci vyvolali predpokladane pocity, ci rozohrali danu temu...ale priznam sa, ze boli aj take konstelacie, kde som predpovedal aj to, co nastalo...
velmi sa mi paci jeden vyrok znameho duchovneho na otazku, ze ako asi posobi osud na cloveka....on povedal: "v jednej 1/3 je osud dany, v druhej 1/3 je zavisly na charaktere a povahe a poslednu tretinu vie len sam stvoritel, ci vyssia bytost...ze to je v podstate nezjistitelna cast...kedze osud a charakter/povaha idu casto ruka v ruke, tak v idealnom pripade moze clovek predpovedat nejaku udalost len z dvoch tretin"-PUH-
nikav
nikav | 10.6.2017 18:37
Ja sa snažím tie napäťové aspekty v pokoji ignorovať, vyzbrojiť sa optimizmom a pre istotu sa určitým ľuďom či akciám vyhnúť. Iba u dlhopôsobiaceho Neptúna ma to hodne vyčerpávalo, ale keby išlo o nejaké mimoriadne a neodkladné záležitosti, aspoň sa posilním magnéziom. ;)
neznámy
neznámy | 10.6.2017 20:10
-THUMBSUP- Dobre napisane

Co sa mna tyka, tak ja pozeram konstelacie uz aj na rok 2020 :D cas, ked bude uradovat Pluto so Saturnom... Asi by som s tym mala prestat -PUH-
neznámy
neznámy » martinbd | 10.6.2017 20:22
Hej, kazdy verime v nieco ine...
Napriklad ja verim v to, ze ked si clovek vytvori v hlave nejaky "obraz", myslienku na ktoru bude intenzivne mysliet, tak je dost velka sanca, ze ju aj zhmotni... Tak ako myslienka o nejakej udalosti (napr. pri buducom neharmonickom aspekte) sa moze naplnit, lebo clovek si doslovne vedome nahovori tu predstavu... -PUH-
neznámy
neznámy | 10.6.2017 20:29
Kto je ten znamy duchovny?
neznámy
neznámy | 10.6.2017 21:16
Bože 2020 vyzerá tranzitne fakt šialene-NOOO-
Tiež som spravila tú chybu, že som sa na to pozrela -NOSMILE-
Ešte že astrologii nerozumiem, mimochodom, plánovať si čokoľvek podľa tranzitov sa mi zdá hovadina, to ja keby som robila, tak sa nepohnem z miesta, v mojej lokomotive niet obdobia, kedy by neboli i údajne "nepriaznivé" aspekty
A k tomu tvoreniu reality, nie je to viera, je to skúsenosť, myslím že i u Teba -FLOWER-
Občas to trvá ale sny sa nečakane a presne plnia a pokojne aj počas ťažkých opozicií a kvádrov, len si človek zrazu uvedomí, veď žijem to čo, som si priala a skoro som si to ani nevšimla a zdalo sa to tak neralne :)
neznámy
neznámy | 10.6.2017 21:29
-THUMBSUP- Pravda - a ta posledna tvoja veta je velmi trefná
neznámy
neznámy | 10.6.2017 22:11
ak sa nemylim, tak Kefer...alebo nejaky iny cesky hermetik (Bardon, Lasenic...)...musel by som zalistovat v knihach, ze u koho som to cital... -PUH-
neznámy
neznámy | 10.6.2017 22:22
Vilma Jamnická zvykla hovoriť, že pred premiérou v divadle a vôbec dôležitými udalosťami si nikdy nepozerala dopredu tranzity.... takže tak.
Ja si dopredu pozerám vždy. :D
Plutonie
Plutonie | 11.6.2017 10:55
Mám zkušenost, že tranzity fungují dosti dobře. A když o tom vím, podléhám méně stresu. Ne vždy se podaří s tím něco udělat, ale pokud člověk ví, může se na to připravit. A někdy je to mazec. Takže jo, jo, jo, jo :-D
neznámy
neznámy » Plutonie | 11.6.2017 11:07
a hlavne mám aj skúsenosť,že aj tie zlé,,,,sú v konečnom dôsledku dobré,,veľakrát sa mi to stalo,,,,,,-FLOWER-
neznámy
neznámy | 11.6.2017 11:29
Nedávno som si prečítala jeden citát. Mala by som to dať do diskusie o citátoch, ale tu sa mi to hodí viac ako reakcia, na to čo si napísala. :)

Koniec je vždy dobrý. A pokiaľ nie je, tak to ešte nie je koniec.


Ale nemyslí sa tým určite happy end po americky. :D
neznámy
neznámy | 11.6.2017 11:43
;)tak!!-LOL-
neznámy
neznámy | 11.6.2017 13:25
To je super:)...lenže dobrý koniec pre mňa nemusí nutne znamenať pre tých ostatných, aby sa rozumelo.
Ono je to v mojom chápaní tak, že napokon ide vždy len a len o moju spokojnosť a tým nadviažem aj na belial, ktorej si vlastne týmto citátom odpovedala.
Áno...žiaden tranzit nieje totiž dobrý ani zlý...treba si nasnímať len energiu ktorá z neho ide...pretože on len je a to že sa deje zrovna mne, tak to vyplýva predsa z môjho radixu...tranzity domami a aspektácie na osobné planéty atď...
Napríklad pri kvadráte ja osobne konám, lebo to tak cítim, trigony sú lenivé...vychutnávam si ich, opozícia mi ukazuje názorný príklad a pri sextile sa mi stalo, že som to aj skazila a potom mala dosť práce to naprávať. Kvinkunx je zapeklitý pre mňa a mám pred ním najväčší rešpekt.
A tak ako aspekty a tranzity, niesu podľa mňa ani zlé či dobré planéty...je to o tom istom. Napríklad taký Jupiter, vraj dobrodej... ak ma pri narodení obdaruje, tak mi to môže potom pri nejakom tranzite pekne zrátať a naopak...
No a čím som staršia, tým menej sa bojím Saturnu...a mohla by som v príkladoch pokračovať donekonečna:)
neznámy
neznámy | 11.6.2017 13:34
Ja si to, čo sa pýtaš nemyslím...astro mi prišlo do života náhodou, som za to vďačná a nebojím sa ničoho, pretože som sa naučila pomocou neho čítať z hviezd.
Nevidím preto dôvod na žiadnu autosugesciu.
Všetko, čo sa mi deje je pre mňa totiž výhodou :)
neznámy
neznámy | 14.6.2017 10:18
niekedy mi prejdu zlé tranzity a nič zlé sa nestane aj keď o nich viem len prefrčia a je to :)
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...