mesiac
Piatok, 29.3.2024
Meniny má Miroslav

Astrológia a horoskopy - 

Astrologia a numerologia ORV 6

neznámy
neznámy | 17.5.2015 20:09
Ahojte..

Som tu novacik, neprispievam len citam vase prispevky a snazim sa nieco nove naucit.. :)
Priznam sa, ze astrologia nie je moja parketa. Uz trochu viac numerologia, mam par knih precitanych, ale je to len moje hobby. Nic viac..
Pozerala som si diskusie viacere a uprimne sa stracam... Prave idem do ORV 6 od 1.6.2015, aj sa jej zacinam trochu obavat, pricom sama viem, ze je to jedno z najprijemnejsich obdobi. Citala som diskusie ktore tu boli a ako ste to niektori prezivali..
Mne totiz /aspon co sledujem/ ORV 2, ORV 3, ORV 4 a ORV 5 sedela ako "zadok na serbel" podla literatury. Okrem toho sa venujem dlhodobo tarotu / ale hlavne pre svoje potreby a znamych / a tam su tiez cykly ako v numerologii..
Rada by som v prvom rade opat otvorila diskusiu ako ste prezivali ORV 5 a samozrejme ORV 6..?
Nakolko ja mam pocit, akoby ta pisana "charizma" co pritahuje ludi, /ORV 6/ uz posobila na mna zopar mesiacov. Tolko muzov som fakt okolo seba nemala... :D Ale to by az taky problem nebol. :) Len uz teraz sa chytam za hlavu a to nic nerobim. :D
Moja 5 bola: uspechy v praci, na ktore som sa nadrela, svadba, prenajom bytu a stahovanie sa do domu, ale raz hore a raz dolu jedna hojdacka. No pre mna ako blizenca fajn..
Teraz mi konci a uz mi prichadzaju opat starosti. Nie nadarmo sa vravi nieco konci a narodeninami sa nieco nove zacina. :)
Len som pred dost dolezitym rozhodnutim PRACA alebo "zacat pracovat na dietati" ano VIEM ORV 6 praje detom. No mna to viac stale taha k postupu v tej praci. Mozno az v ORV 6 zmenim nazor.
Momentalne by som sa mala rozhodnut co sa prace tyka a to vyznamne ovplyvni moj dalsi zivot.
Viem ze rozhodnut sa nemoze za mna nikto ani numerologia a ani astrologia.. ;)
Len mozno ak by sa tu nasiel niekto, kto sa tomu venuje dlhodobo a ma prax budem rada a aj sa odmenim.. Dufam ze som sa spravne vyjadrila...

Dakujem ZA KOMENTY, RADY A NAZORY...
Krasny vecer...
nikav
neznámy
neznámy » nikav | 19.5.2015 22:15
Velmi pekne dakujem za reakciu, tu na zverokruhu prispevky uz mam precitane. Pekny vecer. ;)
neznámy
neznámy | 20.5.2015 00:18
Ahoj,
no prave ten cyklus 6 je velmi casto spojeny s vybranim si medzi dvomi alternativami,vahavost,nerozhodnost,niekedy dusicka tape prve mesiace pod 6,ale potom hlavne do polroka v tomto cykle sa rozhodnutie urobi-prax zazenie vsetky pochybnosti.
Ak mas 27 rokov,pozri si Saturnov navrat..
Pocuvaj srdce, to robi spravne rozhodnutie.-HEART-
neznámy
neznámy | 20.5.2015 12:10
Ahoj,

Dakujem za reakciu, ano moj profil je korektne vyplneny. 1.6.2015 mam 28 rokov.
Ak to vezmem z pohladu tarotu tak cislu 6 patri karta ZAMILOVANY a ta hlavne hovori o volbe a ano suhlas priklonit sa ku "hlasu srdca" protiklad karty SPRAVODLIVOST, kde sa ma pocuvnut " hlas rozumu".
Skusim pozriet ten Saturn i ked astrologia je momentalne pre mna "spanielska dedina", ale clovek sa rad uci nove veci.. Teda aspon ja.

Este raz vdaka a pekny den prajem. :)
neznámy
neznámy | 20.5.2015 15:45
Ak sa nevyznáš aspoň trochu v astrológii, tak je podľa mňa zbytočné si robiť z toho uzávery. ORV č. 6 podľa mňa praje vzťahom, rodine, spokojnosti a harmónii v rámci vzťahov a je to kľudná ročná vibrácia, takže skôr by som sa na tvojom mieste zamerala týmto smerom, resp. nie je to rok podľa mňa vhodný na nejaký obrat v rámci kariéry, skôr na rozmach v rámci súkromia a rodinného života. Ale je to celé na tebe akým smerom sa rozhodneš ísť a zamerať sa, lebo je to tvoj život a konečné rozhodnutie, že čo ďalej, môžeš spraviť len ty sama.

Apopro, návrat Saturna budeš mať až v čase, keď budeš mať okolo 29,5 rokov veku, takže Saturnom sa nejako moc nezaťažuj ešte momentálne, ovšem je to podľa mňa zbytočné to riešiť, keďže o astrológii nemáš moc poznatkov. Urob tak ako cítiš, prípadne si daj vyložiť svoj horoskop nejakému profesionálnemu astrológovi, kt. by ti mohol pomôcť ho objasniť a viac nazrieť do tvojich možností a potenciálu aký si so sebou nesieš v horoskope narodenia. Veľa šťastia teda.
lak
lak | 3.9.2015 16:01
ahoj :D nakolko 5ku nejaky ten mesiac uz prezivam, citim sa povolana sa k nej vyjadrit :D takze moje pocity sa daju zhrnut do vety: je to akoby mi spadol balvan zo srdca.. 4ka bola pre mna peklo - slo mi vsetko na psychiku a co sa dalo pokazit, tak sa doslova pos.alo.. :( .. citila som tazobu.. pri 5ke citim lahkost a mam energie ako nikdy.. nech zije 5! :D

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...