mesiac
Štvrtok, 25.4.2024
Meniny má Marek

Astrológia a horoskopy - 

Astrológ Emil V.Havelka

kozorozka
kozorozka | 30.7.2015 16:34
Stretli ste sa niekto osobne s pánom Havelkom?
Zúčastnili ste sa jeho sedení, ktoré sa konajú po ČR a SR, kde radí pri zdr.problémoch, alebo vám nejak pomohol cez astrologický výklad?
Chcela by som sa takého sedenia zúčastniť, a zaujíma ma, či pri ňom len radí ľudom všeobecne, alebo je konzultácia súkromná a či vtedy ráta aj astrologický profil.
Ďakujem za info

-FLOWER-
Majka01
Majka01 » kozorozka | 30.7.2015 17:21
ano ja u nej byla asi 2x konzultace v Praze je to tam kazde pondeli soukroma diagnoza zdarma + pár rad a doporučení podle datumu narozeni hodiny a mista narozeni a taky doporuceni co na problem uzivat moznost si preparaty koupit ale neni to podminka jinak pan se trefil a i mi pomohl :) za mě palec nahoru -THUMBSUP-
neznámy
neznámy » kozorozka | 30.7.2015 21:00
ja neviem...majka sice o nom napisala pozitivnu skusenost, ale.... viem ze u ceskych astrologov nie je moc v oblube...povazuju ho za sarlatana, ktory z ludi sikovne taha len peniaze... tiez si pamatam na jeho vystupenia v televizii. to co tam predstavoval ako astrologiu, tak som sa musel miesto neho cervenat. proste katastrofa. a zaklincoval to predpovedou den pred semifinale ms v hokeji medzi slovenskom a svedskom, ked sme boli majstri sveta...on nas po semifinale posielal domov. ze jednoznacne to mame v kolecku napisena...nechapal som vtedy jeho predpovedi, lebo na ten den sme mali snad 5, ci 6 tranzitujucich trigonov na radix republiky... samozrejme, jeho predpoved bola chybna a to bolo posledne vystupenie, kedy na slovensku v tv vystupil-PUH-
tiez sa mi nepaci jeho chvalenkarstvo a stavanie sa do pozicie akehosi zazracneho liecitela a astrologa. na druhu stranu vydal prednedavnom knihu o astromedicine... pozeral som si ju v obchode a musim priznat, ze som cakal nieco ovela horsie... nehovorim, ze jeho kniha je svetoborna ale nie je ani vyslovene zla... tam ma aspon presvedcil, ze vie viac ako kecat o znameniach zverokruhu... a ze pozna aj aspekty a planety:)
kazdopadne na mna neposobi ako zazracny liecitel a ani ako dobry astrolog, takze ak by som mal problemy a peniaze, tak by som rozmyslal inak kde investujem peniaze-PUH-...
Majka01
Majka01 | 30.7.2015 21:16
ale on to dela zadarmo platis si jen ty produkty ktere ti doporučí pokud je chces v jeho apatyce a vlastne je to tam tak ze tam prijdes jdes k němu za plentu reknes mu datum narozeni jmeno a misto narozeni s hodinou a on jakoby v tranzu zacne psat (v te dobe so cem tam byla ja tak na psacím stroji)jaky mas problem zdravotní atd.pak ti odpovi co te zajima poradí a to je tak vše :) jak predpovida udalosti nevim me zajimalo zdravi a to odhadl dobre i mi ten jeho produkt pomohl :)
neznámy
neznámy » kozorozka | 30.7.2015 22:44
Byl jsem u něj v ČB vícekrát, u mě spokojenost :)
nikav
nikav » Majka01 | 31.7.2015 20:40
Mne chytil aj pulz. Predpísal mi aj produkt na záležitosť, ktorá nebola práve urgentná, ale trafil sa. Pýtala som sa aj na vzťah a podstrčila mu moje "kolečko" - na moje potešenie sypal ako z rukáva prognózu súhlasnú s výkladom kartárky, takže som odchádzala nadopovaná endorfínmi. :)
Majka01
Majka01 » nikav | 31.7.2015 20:48
-THUMBSUP-
neznámy
neznámy » nikav | 2.8.2015 22:39
Nahlédl jsem do jeho knihy o astromedicíně. Bylo mi divné, že asi každému podává ruku. Souvisí to dle knihy s čínskou diagnózou z tepu. On si vás tak "přečte".

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...