mesiac
Streda, 24.4.2024
Meniny má Juraj

Astrológia a horoskopy - 

ASTRO APLIKACIE PRE ANDROID

neznámy
neznámy | 29.6.2014 11:13
velakrat sa stane situacia, ze sme vzdialeni od compu a radi by sme si pozreli niekoho horoskop, ci momentalne rozlozenie planet...a kedze mobil mame takmer vzdy pri sebe, tak tu vytahujem par typov, ze ktore aplikacie suvisiace s astrologiou ma zaujali:)

1/ AURA ZODIAC - tato aplikacia je velmi cerstva, ale pre mna zatial asi najlepsia. velkou vyhodou je velmi lahke a rychle ovladanie, lepsie ako aj v mnohych astro programoch na notebooku... dalsim plusom je prehladna a vkusna grafika... v tomto programe si mozeme vypocitat radix, tranzity, direkcie, solarne horoskopy...existuje aj free verzia. dufam, ze programatori budu na tomto programe dalej pracovat, lebo tato apka vyzera velmi slubne...

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.aura.aurazodiacpro

2/ Planetdance Astrology - tento program je co sa tyka funkcionality jednoznacne najlepsi pre android...daju sa na nom vypocitat direkcie, tranzity, solar, lunar, synastria, kompozit, kombin, midpointy, harmonie...proste je tam vsetko aj pre narocnejsieho uzivatela...lenze....ma jednu chybicku krasy...casto pada a neda sa otvorit...prakticky funguje len ked je clovek napojeny na internet...neviem, ci to robi kazdemu uzivatelovi, ale mne proste spolahlivo nefunguje a uz som si ho x-krat preinstalovaval....no skoda:)

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jcremers.Planetdance

3/aquarius2go - to je prvy program co som pouzival...priblizne obsahuje take funkcie ako ma Aura Zodiac (plus navyse solar arc, ci synastriu), ale ma tazkopadnejsie ovladanie a aj dizajn nie je bohvieco...ale aj tak na vypocty posluzi vyborne

https://play.google.com/store/apps/details?id=net.wilfinger.aquarius2go

4/zodioscope - nasa aplikacia s vykladmi pre denny horoskop, horoskop okamihu a lunarny kalendar...

https://play.google.com/store/apps/details?id=sk.lv.zodioscope


ak mate nejake skusenosti s astro aplikaciami pre android, tak sem s nimi;)
neznámy
neznámy | 29.6.2014 13:48
Tu prvu aplikaciu "Aura Astrology 2.2 Pro" mam v androide, doporucujem. Stoji sice cez 6 eur, ale oplati sa.
Urcite nestahujte free aura astrology verzie, chybaju tam transsaturny, cize je to prakticky nepouzitelne.
neznámy
neznámy | 30.6.2014 14:52
Keďže som istú dobu bola odkázaná na existenciu bez počítača, stiahla som si do mobilu aplikáciu Aquarius2go. Som s ňou tak spokojná, že mám momentálne problém sa preorientovať na počítač. Stále využívam túto aplikáciu, akurát mi tam chýbajú midpointy, alebo som ich len neobjavila... Raz mi aj zamrzla a nedala sa opätovne otvoriť, takže som prišla o dáta. A čo mi trošku vadí, nezmestí sa do nej veľa horoskopov. Uložia sa len tri synastrie a radixov mám zatiaľ 16. Priebežne to však triedim, aby mi to znova nezmrzlo. A rovno sa aj opýtam, na čo slúži ten solar arc?
A ešte mám stiahnutú aplikáciu Transits. Vypisuje tranzity v angličtine. túto však využívam menej.
neznámy
neznámy | 30.6.2014 15:28
Dakujem Ti Rudi za tipy, urcite z toho nieco vyuzijem :)... aj ked nemam tolko radixov rôzych ludi, kt. by som mohla pozerat.

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...