mesiac
Štvrtok, 25.4.2024
Meniny má Marek

Astrológia a horoskopy - 

Astro anketa kvadratúr

neznámy
neznámy | 21.12.2013 14:38
Tak kde prechazi pluto je vzdy prevrat. Nenecha kamen na kameni. I kdyz v dany okamzik to muzeme vnimat negativne a zoufal, cas nam ukaze, ze to bylo to nejlepsi co se nam mohlo stat. Napr. u me, kdyz mi jde luna pres lunu, posiluje jeji vliv a tim padem cely kvadrat ale lunacne, takze je to sileny, ale v momente kdy jde pres pluta, jsem vic plutonic ve smyslu razne striktne tvrde. Potlacim, nebo jsem schopna teto sily vyuzit k tomu aby vnitrne nastartovala sebe sama a potlacila lunacni vnimani. Takze pokud mas pluta jako "kamarada" neboj se ho on te posili. Dokaze te podrzet, jsi jeho dite (asc stir) Osobne bych to videla na to, ze ti potlaci nebo zreformuje lunacni vnimani, budes schopna lepe ustavat zalezitosti a v trinu na ven - hloubka prizitku. Ja bych to videla opravdu hezky.
Jinak ja nejsem moc teoretik ve smyslu vseobecna. Rada pracuji s konkretnima datama, nebot se do toho pridavaji dalsi konstelace a aspekty a cele to nasledne dokresli treba uplne jinak. (lilith, uzly atp)
Horoskopy rodiny si udelej a ver, budes velmi prekvapena. Kde mohu, tak se ptam i na data rodiny, nebot je v tom tolik informaci a tolik poucneho materialu, k nezaplaceni.
neznámy
neznámy | 21.12.2013 16:03
To si velmi pekne napisala, ze som Plutovo dieta :-) A vlastne aj ty. Moze sa stat, ze tranzity citime v znacnom predstihu alebo naopak dodatocne? Lebo co som si ja pozerala svoje tranzity s Plutom, nic prevratne som nezazila, vzdy to bolo o par rokov skor. Napr. aj horoskop mojej kamaratky, az teraz ma Pluto v opozicii so Slnkom, ale zazila nieco prevratne v negativnom slova zmysla uz pred cca 3 rokmi a to bola naozaj sila. Tiez si myslim, ze plutonske tranzity prezivame lepsie, lebo energiu Pluta uz pozname. Ja sa vzdy viac vytrapim so Saturnom.
neznámy
neznámy | 21.12.2013 16:30
Nejsilneji pusobi tranzit kdyz je tzv dobezny. Rozbezny uz moc nenadela leda to sepne neco rychleho napr. luna, nicmene pocitit to samozrejme muzeme az potom, protoze, to co se deje pri onom tranzitu, nemusi byt videt okamzite neznamena to vsak ze se to uz nedeje (napr. potkame nekoho na ulici jen se na sebe usmejeme a jdeme dale a za pul roku toho cloveka potkame na druhym konci sveta /jine misto - jiny cas/ a zamilujeme si ho, nebo nam nabidne praci) proste za onoho tranzitu se deje, ale ne vzdy na vedome urovni.
Tvoje kamaradka tam zrejme mela jeste jiny aspekt, ne vzdy za takoveto prevraty muze pluto. A za nynejsiho tranzitu pluta uz jen vydechla - skoncilo to "svinstvo" co zila ty tri roky :-) snad mi rozumis :-)
neznámy
neznámy | 21.12.2013 16:43
s tym, ze pokial mame nieco zapracovane vo svojom radixe tak to necitime tak intenzivne pri tranzitoch mozem zo skusenosti len suhlasit!
neznámy
neznámy | 21.12.2013 17:20
Podla mna ziadny tranzit nepride ako blesk z cisteho neba, mozno akurat uran, ale vsetko sa deje tak nejak postupne, nadvazuje to na seba, zalezi aj od stupna vyvoja duse, kam sme sa dostali a ako sme danu problematiku spracovali, ake tranzity mame za sebou a ake este pred sebou. S mojim Plutom to bude niekolkorocna seria tranzitov, zacalo sa to prave teraz trigonom na Jupiter.
neznámy
neznámy | 21.12.2013 17:21
Ano, je to taky pocit, ze toto uz odnekial poznam:)
neznámy
neznámy | 21.12.2013 18:03
V tomto máš naprostou pravdu, ale také to může být o empatii. Pokud je někdo naprosto mimo a nevnímá dění v sobě ani okolo sebe, je pak pro něj každej silnější aspekt prakticky uranovský :D a že takový znám. Každopádně, neboj se pluta. On není zlý, horší je saturn, ten stahuje z kůže pomalu, ale jistě. Nebo neptun, dlouho nás kolébá na vlnách mlhy až jednoho krásného dne prozřeme a když vidíme tu spoušť modlíme se za pluta :-) Pluto má ještě jedno fantastickou věc. V jistých aspektech, dělá tzv. return to paradise :-) znovuobnovení, znovuoživení. Jsme li dostatečně vyzrálí, můžeme se těšit na jeho "return to paradise" :-)
neznámy
neznámy | 21.12.2013 18:42
Mali by sme sa presunut do diskusie o tranzite Pluta :-)

A mas opat jednu velku pravdu, hovoris mi priamo z duse -LOL-
Saturnovske tranzity su unavne, same obmedzenia, lekcie, ale neprichadza po nich ten Return to paradise, na ovocie treba cakat dlhsiu dobu. Teraz mi tak napadlo ... par rokov mi Neptun tranzitoval v kvadrature na 4 planety, to odoznelo a zacal mi tranzit Saturna v opozicii na tieto iste planety, a Pluto to vsetko dokonci v trigonoch, to znie fajn :-) Inak si prva, ktora mi potvrdila, ze tranzity Saturna vnimas horsie ako tie od Pluta.
marcie
marcie » Argyll | 21.12.2013 19:48
:)Dik presne takto vnimam saturna velmi vystizne a prinosne ja by som ho preradila do kategorie dobrodejov
Stránka:
1 2 3
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...