mesiac
Utorok, 19.3.2024
Meniny má Jozef

Astrológia a horoskopy - 

Aspekty alias dobry a zly horoskop ?

ballin
ballin | 6.1.2012 17:41
tu je moj vypocet aspektov z jednej anglickej stranky a su ohodnotene cislami a ja sa chcem spytat ze ci to sedi zhruba pretoze ja mam slabu t-kvadraturu a v tomto vypocte su tie aspekty v nej velmi slabo hodnotene.



1798 =priaznive aspekty
-79 =nepriaznive aspekty
1719 =spolu
trine = trigon
square =kvadratura
orb =uhol
value =hodnota

odkazhttp://astro.cafeastrology.com/cgi-bin/astro/natal
neznámy
neznámy » ballin | 6.1.2012 21:04
asi tak: žádný horoskop není aní dobrý ani zlý, tak jako nemůže být mapa dobrá ani zlá, pouze přesná nebo nepřesná. Tak horoskop může být jen dobře nebo špatně vypočítaný, dobře nebo špatně vyložený.

Co se týče aspektů - kdo se zabývá astrologií déle ví, že např. aspekty Urana, Neptuna a Plutona nelze jednoznačně rozlišit nejen na dobré a špatné, ale ani na harmonické a disharmonické, ale snad jen na více či méně dynamické, dramatické atd.
neznámy
neznámy » ballin | 6.1.2012 21:30
no tak pod pocitat spolu so mnou-PUH-
u priaznivych aspektoch mas cislo 1798, u nepriaznivych -79, co je asi dvadsat nasobok bodov pre priaznive aspekty, ale v tom rozpise vidim, ze mas pomer trigonov (sextilov) a kvadratur (opozicii) priblizne rovnaky...ako to je mozne, ze je to taky nepomer? alebo z opacnej strany...citis sa ako sejk vlastniaci polovicku kuvajta s haremom hadich zien a s letiskom postavenom v tvojej zahrade s pravidelnym odletom na fiji? :)
myslim, ze ked si zodpovies tuto otazku, tak zistis, ze vsetky taketo obodovania su subjektivne a v tomto pripade aj poriadne pritiahnute za vlasy...
a presne ako pise dr.faustroll, neexistuje zly a dobry horoskop...aj clovek s horoskopom plnom trigonov moze skoncit ako fetak na ulici a plati to aj opacne...

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...