mesiac
Štvrtok, 25.4.2024
Meniny má Marek

Astrológia a horoskopy - 

ako žit z horoskopom ,v ktorom je velky kríž

neznámy
neznámy | 10.1.2011 08:27
ahoj rudi,z mojej terajsej krizy som sa poucila,presla som astrologiou,vykladom horoskopu, knihami od psychologie,cez Hicksovcov pros a dostanes / mimochodom, vzdy som odmietala nabozenstvo,napriek tomu,ze som bola od malicka k tomu vedena,niekedy aj miernym natlakom,ale ja sa proti natlaku burim, ale v tejto knihe je to prijatelne a uverila som jej/anjelsku terapiu, spoznavanie samej seba,v com si myslim mi velmi pomohol aj podrobny vyklad horoskopu.som na ceste, mam ist nejakym smerom,len ist tym spravnym,toho sa vacsinou bojime,ci ideme spravnym smerom,ale ucim sa,ze taky je zivot,vyrovnat sa s tou cestou,ktoru som si zvolila,aj ked ina by bola mozno lahsia. tiez ma to prinutilo urobit vazne rozhodnutie,rozhodnut o niecom a stat si za tym,s tym som mala problem....vzdat sa toho,co sme uz dosiahli, a hlavne co nam uz nic nedava,ked stojime na mieste a nemozme nic robit,ked nas nieco brzdi, aj ja som to tak pochopila. prekonat svoj vlastny strach, strach z toho,co bude, ved nejako bude a treba verit ,ze bude lepsie... zila som bez kontaktu so svojou dusou,nepocuvala som, co ona chce,robila som len to,co naplna inych,mozno aj preto ma nieco zastavilo...dakujem
neznámy
neznámy | 10.1.2011 08:41
vies, ten humor suhlasim,velakrat sa mi podarilo odlahcit situaciu humorom,s tym nadhladom pracujem,lebo je potrebny a chybal mi.tie extremy myslim v tom,ze okolnosti,za ktorych sa deju veci naberu taky necakany spad,ze je z toho kriza, ako remen. predchadzat tomu sa asi neda, len to zvladat a vyrovnat sa s tym, tazko sa to pise,lebo to zalezi od konktetnej situacie.
lahko sa to hovori,tak je to, ale aj tak by som bola rada,keby sa ozval niekto s podobnym horoskopom, osudom?
ak ta este k tomu nieco napadne rudi ,budem rada,ak sa ozves.diki
neznámy
neznámy | 10.1.2011 08:46
ahoj ,to by si sa dozvedela u astrologa,skus astrolucia.wordpres.com
neznámy
neznámy | 12.1.2011 17:01
to co je za stranka,sak mna to hodilo na daku sex zoznamku:)
neznámy
neznámy | 12.1.2011 21:39
S tym Chironom by som to videl inak. Jednak si myslim ze sa oplati pozerat na cim viac aspektov dominantnej planety, vcitane malych uhlov a vcitane planetok. Aby v tom nebol bordel je dobre si tam pridavat hlavne podobne archetypy, ktore logicky suvisia s celkovym smerovanim vykladu.
Ina vec je potom medium medzi stolickou a monitorom resp. co chceme ludom povedat/co chceme zistit? Ked ma zaujimaju peniaze alebo profesia je zbytocne hlbat v horoskope po spiritualnych ranach :-)
neznámy
neznámy | 12.1.2011 21:57
no vsak ano, skumat sa moze vselico, ale este som nevidel astrologa, ktory s plnym presvedcenim pri konzultacii s klientom rozobera takeho Chirona...skor naraba vacsina astrologov s takymito netradicnymi prvkami dost opatrne...
neznámy
neznámy | 12.1.2011 22:34
jeeej spiritualne rany!to by bolo daco pre mna:)az mi srdce podskocilo od zvedavosti:))kde ich mozem vypatrat vo svojom horoskope?:)
neznámy
neznámy | 12.1.2011 22:36
Co je chyba ako vidis, Zuzana jeho vplyv pocituje ako dolezity :-) Ale chapem, netusim co sa na konzultaciach hovori a netusim s cim ludia za astrologmi chodia. Podavat im nejaky standardny balicek informacii je asi najspravnejsie.
neznámy
neznámy | 12.1.2011 23:08
Na to je hlavne Chiron. Nie som na neho expert, Zuzana ma knihu poradi lepsie :-) Podla mojich znalosti je Chiron v mytologii kentaur liecitel, ktory bol raneny otravenym sipom ale nebol schopny tuto svoju ranu vyliecit a umrel na nu. V horoskope symbolizuje poranenie, ktore clovek nie je schopny vyliect sam. Pokial sa mu to ale podari, vynalozi na to pravdepodobne tolko sil, ze sa sam moze stat expert na liecenie takychto ran - moze sa stat liecitelom.
Nie v kazdom horoskope bude Chiron viditelny, niekedy otraveny sip len skrabne. V kazdom pripade ak mas pocit ze si v svojom zivote zazila nieco podobne ako kentaur Chiron, mrkni na jeho aspekty a polohu, mozno ti nieco napovie.
neznámy
neznámy | 13.1.2011 00:16
aha,taketo ma moj chiron aspekty:
kvadratura Uzel (3°31’)
trigon Černá Luna (1°47’)
konjunkce Slunce (9°02’)
kvadratura Měsíc (2°08’)
sextil Saturn (0°57’)
opozice Uran (5°24’)
a mam ho v baranovi a v 3.dome.viete mi dakto k tomu daco povedat?hlavne k tym aspektom,to o baranovi a 3.dome som uz daco nasla ale k tym aspektom nic.
neznámy
neznámy | 13.1.2011 13:43
sorry, su tam dve s, astrolucia.wordpress.com
neznámy
neznámy | 13.1.2011 13:45
Či astrológ podáva na konzultáciách štandardný balíček, alebo nadštandardný, či dokonca "podštandardný" vôbec nesúvisí s tým, koľko astrologických prvkov pri analýze a následnej syntéze horoskopu použije. Nadštandardný balíček môže v pohode obsahovať základných desať planét a "podštandardný" môže obsahovať všetko, čo sa aspoň mihlo v astrologickej literatúre.
neznámy
neznámy | 13.1.2011 13:55
pri navsteve astrologa,ide zrejme o to,pochopit sam seba a pochopit, preco sa veci deju,tak ako sa deju,vacsinou ma clovek nejaky problem a pyta sa preco, hlada odpovede a stretava sa aj s astrologiou.
neznámy
neznámy | 13.1.2011 16:52
Tam som pre Astronella dala jeden odkaz, pozri vyššie. Ak je v Chiron v CJN s o Slnkom, tak spolupracujú. Pozri si. :)
neznámy
neznámy | 13.1.2011 16:55
Toto som našla a zdá sa mi výstižné.

Chirón tvorí most medzi hmotou a subtílnymi vnemami. Saturn vládne utváraniu štruktúry a formy . Krúži okolo vnútorných planét, ktoré vládnu naším osobnostným zložkám. Jupiter tiež vládne našej schopnosti preniknúť k subtílnejším vnemom a Chirón zotrváva celých 18 rokov zo svojho 51-ročného cyklu na rovnakej dráhe s Jupiterom!
Chirón ovplyvňuje naše dosiahnutie multidimenzionálnych vnemov . Táto schopnosť je individuálna podľa daností každého človeka, čo jasne naznačuje postavenie Chiróna v natálnom horoskope každého z nás.
Náš prístup k celému vesmíru sa vlastne realizuje cez naše prijatie slnečných síl, pretože zvyšok vesmíru sa k nám prihovára práve cez Slnko.
Chirón krúži v 50 až 51-ročnom cykle medzi Saturnom a Uránom a spája naše fyzické Ja s ostatnými nehmatateľnými Ja.
neznámy
neznámy | 13.1.2011 19:07
Pozrite kočky, celý život človeka je o vzťahu JA a TY, podrobnejšie: JA (Baran) verzus TY (Váhy), alebo Individualita a jedinečnosť (Baran) verzus Masa, stádo (Váhy), to je vodorovná os Zverokruhu. Zvislá os to ešte dopĺňa na Duša (Rak) verzus Forma, v ktorej ju chceme ponúknuť ostatným, spoločnosti (Kozorožec).

Keďže astrológia je "mapou života", tak je o tom istom, o čom je aj život, teda o JA (prvých päť osobných planét) verzus TY - vplyvy prostredia, v ktorom žijeme a hľadanie spôsobu ako sa doň integrovať (päť planét od Jupitera po Pluto), to ostatné tam akosi vystáva...

Týchto desať základných prvkov, ich postavenie a vzájomné vzťahy, dokáže poskytnúť dostatok konkrétnych a v každodennom živote použiteľných informácií. Žiadne multidimezionálne vnemmy, slnečné sily a podobný, zahmlievajúci ezo-guláš...
neznámy
neznámy | 13.1.2011 19:29
No dobre, to slovo multidimenzionálny sa mi tiež nepáči, ale keď píšeš, že horoskop je mapou života, čo je mapou toho, čo príde, keď skončí?
Život z niečoho vyrastá a niekde končí, a čo budeme hľadať, keď skončí JA verzus TY? Mňa zaujíma aj to. :)
neznámy
neznámy | 13.1.2011 20:04
Dobry vecer, pisete tu o tych osiach, Baran - Vahy, Rak - Kozorozec,
prave v tychto znameniach mam kriz (Slnko, Merkur, Pluto vo Vahach, Jupiter v Baranovi, Mesiac v Kozorozcovi, Saturn 2 stupne Lev, ale ukazuje opoziciu na Mesiac v Kozorozcovi), ASC mam v Strelcovi, co znamena ten kriz?
Stránka:
1 2 3
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...