mesiac
Piatok, 19.4.2024
Meniny má Jela

Astrológia a horoskopy - 

Ako si vypočítam kde mám aký dom? Alebo : "Ako sa pracuje s domami?"

neznámy
neznámy » Argyll | 6.3.2013 18:11
Suhlasim ze proti gustu ziaden disputat. Neviem kolko takychto sluzieb v cz a sk existuje, strelil som ze jedna .. Totiz o lokalne sa nezaujimam, ked uz tak vyuzijem spominane astro.com a astrotheme.com. A ak po ruke nemam astrologicky program, tak uzijem zadarmo aplikaciu na telefone od Google "AstroTab", ktora dokaze vsetko co potrebujem. Nevravim ze to co je na najdise je blbina, len hovorim ze ma to nezaujalo.
Argyll
Argyll | 6.3.2013 19:28
"Kam vítr tam plášť" máme také stejné, tedy nemyslím v povahách, ale v jazycích:). Souhlasím, že ani mě tahle alegorie ve spojení s Lunou v Kozorohu moc neštymuje (to by spíš sedělo na mou Lunu ve Vahách). Ještě mě napadlo, že "korouhvička" se často používá v souvislosti s oportunisty. Ti třeba vůbec nemusí mít zábrany v podobě nedostatku asertivity (jako např. neptunici), ale chtějí se na společenksých změnách "povozit" a vytlouct co se dá (oportinismus ve Vahách - kardinální znamení, tzn. i přes vlastní morální kompromis prosazují své. Anebo oportunisti mezi Střelci -často dohánějí ukázky své vzornosti a sounáležitosti s převládajícím názorem na práh absurdna). O "korouhvičkách" se často mluví ve spojení se světem politiky. Není neobvyklé, když nějaký soudruh po probdělé noci uváže modrou kravatu-LOL--ROFL-
neznámy
neznámy » Argyll | 7.3.2013 11:02
Tak ta Luna vo Vahach ma k tej "vetrnej korouhvicke" napadla -SHAME-
Vytlka skôr Kozorozec, nekompromisne. -YES-
neznámy
neznámy | 7.3.2013 11:08
Ahoj, lodka, vďaka za upozornenie, pozerala som si to kolečko na najdi se - tak mne sa zdá celkom prehľadné.
Ukázalo mi to aj niektoré aspekty, ktoré mi Starfisher neukazuje, tak neviem prečo.
Napr. mystický obdĺžnik medzi venušou, mesiacom, neptúnom a plutom...(nie celkom presný, ale ešte aj uhlopriečky vnútri sa pretínajú - čiže aj tie opozície sú tam).
Už som sa síce kedysi na to niekoho pýtala, ale nejak som si nezafixovala odpoveď - nevieš náhodou, na aké sklony poukazuje takýto mystický obdĺžnik v horoskope?
Resp. nevieš odporučiť nejaký link, kde by som takéto info našla?
Trebars konkrétne medzi týmito planétami..
Tiež by ma zaujímal význam aspektu mesiac kvinkunx čierna luna, nemáš o náhodou o ňom niečo?
Ďakujem
neznámy
neznámy | 7.3.2013 11:15
Ešte som zabudla... až teraz som si všimla, že ten mystický štvorec je práve medzi planétami, ktoré mám na rohoch alebo sú v ich blízkosti (venuša na descendente, neptún na ascendete, pluto na MC, mesiac v blízkosti 4. domu), čo môže zvýrazňovať súvislosť medzi nimi, hoci je ten obĺdžnik nepresný..
neznámy
neznámy » Argyll | 7.3.2013 12:00
Ty jo, na najdise je aj kolečko už... -BIGEYE-

Už jsem tam dlouho na výpočtu nebyla, to mi je novinka-THUMBSUP-
A ten systém domů online, super-YES-
neznámy
neznámy | 7.3.2013 12:42
Iba z internetu a to len v anglictine su nejake vyklady k tomu. Obrazec zevraj znamena schopnost integrovat skrz tie sextily a trigony opozicne prvky a vyuzit konstruktivne prirodzeny potencial, s cielom dosiahnut harmoniu.
http://www.astrotheme.com/files/figures-composed-aspects.php
neznámy
neznámy | 7.3.2013 13:11
Ďakujem-FLOWER-, o mystickom obdĺžniku tam veľa nepíšu, ale dosť realisticky je tam opísaný veľký trigon, ten som našla (síce v nepresných aspektoch, ale predsa ) u môjho syna. To, čo sa tam píše, naňho fakt sedí...
neznámy
neznámy | 7.3.2013 13:17
K tej Ciernej lune nemam nic, iba niektore aspekty (tie zakladne) vysvetlene a uz tu boli urcite spominane.
Inak, ten mysticky obdlznik je zaujimava zalezitost, mam totiz v horoskope 2 "polovicne" (2 strany obdlznika), takze tu schopnost integrovat opozicne prvky mam "polovicnu", ale doplnaju mi ich ini blizki ludia (dcerka, manzel).
Luna v sextile na severny a v trigone na juzny uzol a Mars v sextile na Jupiter a trigone na Uran (aj ked v tomto druhom pripade je to "iba" manzelov severny uzol).
neznámy
neznámy | 7.3.2013 13:35
V synastrii to môže byť zaujímavé, keď si vezmeš význam konfigurácie ako takej a keď si pozrieš princípy zúčastnených planét, tak to môže vytvoriť riadne silné puto, aspoň v tom význame, v akom som zatiaľ mystický obdĺžnik pochopila.

Podľa toho, čo som si tam prečítala, chápem mystický obdĺžnik ako stabilitu, ktorá vychádza s uchopenia životných protikladov, a to tak vnútri osobnosti, ako aj za vonkajších (trebars aj nepriaznivých) okolností.

Kým veľký trigon chápem z uvedeného skôr ako danosť ostať stabilný a harmonický vnútri, ale vyhýbanie sa nepríjemným, napätým situáciám. Malá iniciatíva za nepríjemných okolností, skôr tendencia unikať a upokojiť sa vo svojom vnútri, ako prijatie "napätia" ako súčasti života. Takto sa to aspoň prejavuje u môjho syna.
neznámy
neznámy | 7.3.2013 15:11
Neviem, velky trigon nemam, ani nepoznam cisteho "velkotrigonistu", ale ta tendencia unikat sa mi nezda, mozno je to jednoduchsie, "velkotrigonista" ziadne napatie nepocituje, aj keby skrine padali -LOL-
Žabkažabulienka
Žabkažabulienka | 7.3.2013 15:59
Ďakujem za ten odkaz, ja som skúšala stiahnuť aj tento program okrem Starfishera, na ktorý som zvyknutá už, ale tento má výhodu, že tam tie čiary aj vysvetlí. Čo je trigon, čio sextil a tak podobne. To zas bude zvykania si :D
neznámy
neznámy | 7.3.2013 16:26
Vyjadrila som sa nepresne, vystihla si to veľmi dobre...Akurát pred chvíľou som volala s kamarátkou, mali sme ísť niekam so synom, vedel o tom, a predsa - ani chýru ani slychu po ňom. A podobnými slovami, aké si spomenula (len som si to nedala do súvislosti), som obhajovala môjho syna do telefónu: "Vieš, on nie je zlý, žeby sa snažil úmyselne spôsobiť škodu, ale je taký pohoďák, že aj keby naňho padal mrakodrap, tak sa usmieva ako mesiačik na hnoji."
neznámy
neznámy | 7.3.2013 17:26
A ten mrakodrap by na neho aj tak nespadol -LOL-
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...