mesiac
Štvrtok, 25.4.2024
Meniny má Marek

Astrológia a horoskopy - 

Ako sa v tom nájsť?

neznámy
neznámy | 6.11.2015 09:49
Vieš, ja som mala od mamy katolícku výchovu, ktorá zahŕňala aj to. Nekritické prijímanie autority, nejakých prostredníkov medzi mnou a Bohom, od farára až po pápeža. Hoci som si mamu veľmi vážila, ona bola naozaj skvelý človek, v tomto sme sa nezhodli. V podstate som si musela sama seba vybojovať a trvalo to roky, kým to mama prijala a pochopila, túto našu diametrálnu odlišnosť. Možno som bola kukučie mláďa. :D
Dodnes preto mám strašne citlivo nastavené anténky na akýkoľvek náznak autority v tom negatívnom zmysle a vnímam to citlivejšie ako väčšina ľudí.
Samozrejme, že si veľmi vážim ľudí, ale nemám to podelené na tých, ktorý ma prevyšujú, alebo sú menej. Každý je jedinečný a pozoruhodný. Aj ten najmenší človiečik svojim osudom a skúsenosťami, ktoré ja nemám.
Len to proste nevnímam ako autoritu, ale ako obohatenie, možnosť rozšírenia poznania.
To vieš, moje Slnko je v opozícii s Uránom. :D
neznámy
neznámy | 6.11.2015 10:04
Rozumím tomu, co píšeš. Já jsem vyrůstala v prostředí, kde se na autority vůbec nehrálo, děti někde pobíhaly a snad si udělaly úkoly a snad jedly.
Autoritou ve smyslu, o kterém jsem hovořila, beru prostě "mistry svého oboru", a protože jsem měla štěstí na mnohé koukat zblízka, naučila jsem si jich vážit (třeba doma mohli být protivní). - Jinak samozřejmě, že si vážím a obdivuju lidi, kteří mě "nepřevyšují" znalostmi - jsou jiní, zajímaví, obohacují mě - je to stejné, Zuzko, nevadí opozice, moje Slunce je s Uranem v trigonu - ale jsem se přesvědčila, že mnohdy je důležitější existence aspektu, než jeho "hodnota". Není to tak jednoduché - ty opozice, kvadratury, konjunkce. ;)
neznámy
neznámy | 6.11.2015 10:33
Aha, tak to je iné, myslela som, že berieš do úvahy len Slnko :)

A inak neviem, skade si nabrala, že by som chcela vyzerať ako levica, aj keď leviu hrivu by som brala hneď, to áno -YES-
neznámy
neznámy | 6.11.2015 11:08
V dennom horoskope sa tu nachádza:

"....Pravdepodobne sa vyskytne taká situácia, ktorá otrasie vašim sebavedomím. Možno niekto, kto je pre vás autoritou (napr. šéf, otec, tréner, učiteľ...) skritizuje alebo pokarhá vašu osobu...."



Toto som tu mala už neraz, vždy som sa zamyslela, kto je to pre mňa tou autoritou :)
Nenašla som jednoznačnú odpoveď...zatiaľ.
neznámy
neznámy | 6.11.2015 11:14
Ďakujem :)
neznámy
neznámy | 6.11.2015 11:15
Ti dám z mojej :P
neznámy
neznámy | 6.11.2015 11:23
Ja už som tú Tvoju hrivu obdivovala :)
neznámy
neznámy | 6.11.2015 12:46
Jaaaj mile damy a to plati aj pre Modru:), ale ja mam ascendent v panne. Bezne pouzivam vetu, ze mi nieje nikto dost dobry, na kazdom dokazem najst chybu a som kriticka az des:D
Ak si ja uznam, ze je niekto lepsi odomna a obdivujem ho, tak to uz teda musi byt niekto....zase ale moja sinusoida co sa tyka respektu a obdivu klesa ak sa zachova v mojich ociach ako srab a narusi mi moje nadsenie...niesom na toto hrda, ale priznavam si tuto moju panensku vlastnost...a to sa ceni nie?:):):)

Inak chapem, ze urcite veci nemusime pochopit rovnako...tyka sa to pojmov -dojmov-FLOWER-:)
neznámy
neznámy | 6.11.2015 12:52
Tak astrolog nikdy nesmie brat do uvahy len slnko:)....a nemyslela som ze chces vyzerat ako levica, ale ze sa chces najst v levovi.....pozor aby to nebolo, ze si vlastne tym znamenim tvojim v jame levovej:D
lak
lak | 6.11.2015 15:23
aj ja som kukučie -LOL-

ta vychova ovplyvnila aj mna - tak, ze ked ma chce niekto do niecoho dotlacit, okamzite sa vzopriem.. volakedy som dokonca robila presny opak toho, co niekto chcel (do coho ma chcel dotlacit), ale uz som velka :D -LOL-
neznámy
neznámy | 6.11.2015 15:44
.. ale moja sinusoida co sa tyka respektu a obdivu klesa ak sa zachova v mojich ociach ako srab a narusi mi moje nadsenie ..

Bože, toto je můj největší problém, který zpracovávám celý svůj dospělý život a jsem si toho vědoma. Dělá mi "starost" nepochopená mužská energie, proto jí věnuji více pozornosti, než by se slušelo. Ovšem v závěru vždy dojdu (zatím) k agresivitě -CONFUSED- a vnější svět mi to dává sežrat :)
V tomto směru mne čeká dlouhá cesta
Stránka:
< 4 5 6
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...