mesiac
Piatok, 19.4.2024
Meniny má Jela

Astrológia a horoskopy - 

Akiane Kramarik horoskop - malířka

neznámy
neznámy | 31.8.2016 08:58
Na Akiane jsem narazila před pár lety. Začala malovat ve 4 letech, už jako 16 letá působila v tv jako dospělá žena, která to má v sobě jasno. Narodila se 9.7.1994, 4:00, Mount Morris, Illinois, 42n03, 89w26.
Její obrazy mě hodně oslovují, takže přikládám i její webové stránky (kresby tam nejsou všechny, ale jako představa o schopnostech Akiane to stačí)

http://www.akiane.com/store/

Interiew: https://www.youtube.com/watch?v=cYDzUTZys8g />
Horoskop:
http://www.astro.com/astro-databank/Kramarik,_Akiane
neznámy
neznámy
neznámy | 31.8.2016 12:43
nezobrazuje horoskop z tvojho odkazu:

http://www.astro.com/astro-databank/Kramarik,_Akiane

pekne maluje, len co je pravda... mne pri kolecku udrela do oci ta multiopozicia slnka s lunou na neptun a uran.... a ten domicilny merkur na ascendente v sextile na tiez dominantnu venusu na ic a v trine na jupiter, ktory je v 5.dome tvorivosti a je spoluvladcom MC... toto su podla mna hlavne konstelacie jej talentu...
neznámy
neznámy | 31.8.2016 13:14
řekl bych, že v 6 letech malovala nejlíp,

pak ji zkazili akademickou manýrou
neznámy
neznámy | 1.9.2016 17:48
Hm, ta Amerika,to je takové panoptikum všeho možného i nemožného.
Jednou byla Meda Mládková dotázána žurnalisty,jestli si myslím,že Spojené státy
jsou kulturní země,ona se lišácky usmála a řekla - je to především velká
země.
neznámy
neznámy | 1.9.2016 18:33
......." řekla - je to především velká země. "

:) -THUMBSUP-

odpověď hodná diplomata :)
neznámy
neznámy | 1.9.2016 19:17
"řekl bych, že v 6 letech malovala nejlíp"

suhlasim, neskor mi pridu tie obrazy ako zo Straznej veze.
a tento typ "umenia" nemusim :)
neznámy
neznámy | 1.9.2016 20:28
já taky ne

to je akademická manýra druhé poloviny 19. století, oživená jako sorela (socialistický realismus u nás v 50. letech v SSSR od 30. let výše)
martinbd
martinbd | 4.9.2016 08:39
Celkom dobre čitateľný horoskop. Dominantný živel vody, čo sa dá u umelkyne (a hlavne maliarky) očakávať, Mesiac je finálny dispozitor horoskopu a je vo svojom znamení, čiže jasná dominanta horoskopu. Keďže Mesiac predstavuje schopnosť predstavivosti a zrkadlenia a u umelcov vo všeobecnosti je dôležitý, tak sa dalo očakávať nejaké výtvarné umenie. Ale sú tam dve veci, ktoré som si všimol u maliarov a to je Mesiac v 2. dome a Mesiac v aspekte na Neptún, ona má obe. A básnický talent je badateľný z ASC v Blížencoch a zo silne postaveného Merkúra pri ASC v trigone na Jupiter a sextile na Venušu (toto do toho vnáša umenie), vyslovene komunikačné nadanie, zjavne má stále čo povedať, ako aj uviedla v rozhovore. Ďalšia veľmi dôležitá vec je Saturn v trigone na Slnko, bez disciplíny by toho veľa nedosiahla. Zaujímavý je ďalej 2. dom, dom financií, Mesiac ako finálny dispozitor a silný vo svojom znamení je jeho vládcom, plus Slnko, ako jeden z dobrodejov. Myslím že o peniaze nemá núdzu, ale opozícia od Neptúna spôsobí asi, že ich rozdá na charitu, alebo nejako ináč nezištne minie, tak ako aj uviedla v tom rozhovore. Ďalšia zaujímavá vec je, že tento horoskop má známky náchylnosti na psychické ochorenia. Svetlá v opozícii na Urán Neptún z 8. dome (čo je mimochodom podľa mňa zodpovedné za jej vízie, pretože Urán je vhľad, Neptún sú iné svety) a Mars v 12. dome (toto je veľmi nepríjemné postavenie aj v prípade dobrého ožiarenia, prejaviť sa to môže aj tým, že bude mať tajných nepriateľov, kritikov). To je asi tá tenká čiara medzi géniom a šialencom.

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...