mesiac
Piatok, 19.4.2024
Meniny má Jela

Astrológia a horoskopy - 

A co je toto

neznámy
neznámy | 20.11.2011 16:02
Urán v napätí s Ascendentom
Tendencie k výstrednému, nervóznemu a skratovitému jednaniu sa teraz môžu u vás naplno prejaviť. Dávajte si pozor, aby ste neurobili v ničom unáhlené závery, pretože v súčasnosti máte k tomu väčšie dispozície. Prostredníctvom roztržitého a nepozorného správania by ste si mohli privolať nejakú náhlu, nečakanú krízu, preto určite nezaškodí naordinovať si dvojnásobnú dávku opatrnosti a obozretnosti. Ak by aj predsa skrze všetky opatrenia a ochranné mechanizmy došlo k niečomu nevídanému, tak si buďte vedomí toho, že táto situácia nastala preto, aby ste porozmýšľali nad svojím chovaním, či nad prístupom k vlastnému fyzickému telu a samozrejme trochu ho aj prehodnotili. Nepriaznivá konštelácia pre zdravie, zmeny a pokoj.

Urán v blízkosti so Saturnom
Pravdepodobná strata alebo narušenie istoty, či stability je charakteristickým znakom tohto obdobia. Asi budete pociťovať intenzívne napätie a tiež silnú túžbu po vymanení sa z obmedzovania, či stereotypu. Kľúčovým slovom je pokrok a reforma, ktorá sa niekedy uskutoční drsnou až násilnou formou. Jednoducho tento aspekt neznesie akúkoľvek stagnáciu a spútanosť, preto prichádza k udalostiam (väčšinou k nečakaným) narušujúcich zabehnuté koľaje života. Ak sa pustíte do nejakej činnosti, ktorú nemáte ešte celkom zmapovanú, tak prostredníctvom tohto vplyvu určite objavíte svoje hranice a mantinely. Svoju vynaliezavosť a reformátorské sklony ste teraz schopný naplno sústrediť na všetky zastarané štruktúry, čím pomôžete k ich renovácii. Nečakajte, radšej sa smelo do toho pustite...



Saturn v blízkosti s Neptúnom
Do vášho vnútra môžu vniknúť rôzne deptajúce stavy. Príčiny bývajú rozmanité. U niekoho je to pocit, že nedokáže zrealizovať svoje vlastné sny, u druhého zdravotné komplikácie a u ďalšieho ťažkosti v praktickom živote (napr. abdikácia, rozchod, prepustenie). Ilúzie a klami je teraz oveľa problematickejšie dešifrovať, čo prispieva k tomu, že ste náchylný robiť viacej chýb. Tento aspekt by vám mal ukázať, asi aké mantinely by ste si mali zvoliť v ďalšom plánovaní a snívaní. Dištancovanie sa od druhých alebo nekritické splývanie s okolím sa nevypláca, preto sa snažte dosiahnuť zlatú strednú cestu medzi týmito extrémami.



Saturn v napätí s Ascendentom
V tomto období sa budete musieť viacej sústrediť na svoju osobnosť, pretože práve teraz vás to bude nútiť k zvýšenej pozornosti k sebe samému. Možno budete pociťovať v osobnom prejave určitý útlm, ktorý môže byť zapríčinený únavou, či zdravotnými komplikáciami alebo pocítite samotu, ktorá je potrebná na to, aby ste zanalyzovali a zbilancovali doterajší spôsob života. Momentálna námaha a drsné životné podmienky vás majú za úlohu zoceliť. Pravdepodobne prežijete skúsenosť, ktorá spôsobí dozrievanie a dospievanie vašej osoby. Teraz vás bude vesmír nútiť k tomu, aby ste sa naučili väčšej zodpovednosti a skromnosti. R


Pluto v súlade s Plutom
Intenzívne pocity a emócie by mohli pomôcť k hlbokej premene. Možno nejaký spoločenský prerod zasiahne priamo aj vašu osobu, čo by ste mali využiť. Podvedomie druhých ľudí teraz dobre dokáže spolupracovať s vašim podvedomím, takže ľahko vzniknú situácie, ktoré pomôžu zosynchronizovať vzájomnú spoluprácu. Niekedy pod týmto vplyvom zažijete udalosti „medzi nebom a zemou“ alebo dostanete obrovskú chuť (a často aj vôľu) skoncovať s nejakým zlozvykom. Táto konštelácia väčšinou pôsobí veľmi nenápadne až skryte.

Pluto v súlade so Slnkom
Nárast vnútornej sily bude u vás signálom na to, aby ste sa pokúsili prekonať sám seba. Ak ste sa doteraz báli pustiť do niečoho, čo vyžaduje množstvo energie, tak práve teraz je vhodný čas to pokoriť. Svoju silu čerpajte z duševných, podvedomých zdrojov, ktoré sú prístupné viac ako inokedy. Možno narazíte na takú úlohu, kde budete musieť ukázať všetko, čo vo vás je. Tento vplyv má človeka donútiť k tomu, aby sa odhodlal k nejakému hlbokému prerodu vo vlastnej osobnosti. Dlho potlačovaná túžba po moci a napredovaní sa žiada realizovať, preto sa snažte zvýšenou aktivitou svoje sny uskutočniť. Prebúdzajúci sa kreatívny potenciál vám v tom bude nápomocný.



mars v napätí s mesiacom

mars v napätí so Slnkom

merkur v napätí s Venušou



Uz sa to trocha podoba aj na muj Denní horoskop,,,, ne??????????? -ROFL--ROFL--ROFL-


Ale mi toho nalozili ti Hore....:D



Som si toho vedoma a davam si pozor na svoje kroky a unahlene rozhodnutia. -ROFL-

Ked idem cez cestu 2 krat sa obzeram ci nejde auto. -ROFL-


Vyhibam sa depresiám a deptajucim stavom. -ROFL-


Ilúzie a klami je teraz oveľa problematickejšie dešifrovať, čo prispieva k tomu, že ste náchylný robiť viacej chýb. ------ Davam si pozor na moje iluzie a klami. Nepodlieham im.... -ROFL-

Možno budete pociťovať v osobnom prejave určitý útlm, ktorý môže byť zapríčinený únavou, či zdravotnými komplikáciami alebo pocítite samotu, ktorá je potrebná na to, aby ste zanalyzovali a zbilancovali doterajší spôsob života.

Teplo sa obliekam a chodim na preventivne prehliadky. Papam vitamíny. -ROFL-


U niekoho je to pocit, že nedokáže zrealizovať svoje vlastné sny, u druhého zdravotné komplikácie a u ďalšieho ťažkosti v praktickom živote (napr. abdikácia, rozchod, prepustenie).


Este raz !!! Teplo sa obliekam. A vsetko ostatne je nahraditelne aj muz aj praca....


Hej vsak zijeme iba raz..... Neeeee??? -ROFL--ROFL--ROFL-

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...